Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Делкариране на автомобил.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Делкариране на автомобил.

Здравейте колеги.За първи път ми е и искам да се информирам.Пратиха ми писмо да ходя да декларирам колата в 7 дневен срок и да си платя после данъка.Колата е Bravo HGT 96г.Колко е данъка и другия въпрос е ,че я купих миналата година септември месец и не е плащано нищо ще има ли санкции :D

Re: Делкариране на автомобил.

...
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

R1d3r написа:
      Здравейте колеги.За първи път ми е и искам да се информирам.Пратиха ми писмо да ходя да декларирам колата в 7 дневен срок и да си платя после данъка.Колата е Bravo HGT 96г.Колко е данъка и другия въпрос е ,че я купих миналата година септември месец и не е плащано нищо ще има ли санкции :D
      да, глоба, че не си я декларирал в срок. данъка нямам идея, обаче + лихви за миналата година. За тая година може и да не плащаш.... то и заминалата може да не плащаш, ако не искаш, обаче лихвите се трупат.

Коментар

ele написа:
        ...
        Говори ми в цифри :D

Коментар

R1d3r написа:
          ele написа:
          ...
          Цифрите варират според общината, мощността на автомобила, годината на производство ... има калкулатори в нет-а, чичко Гогъл им знае адресите.Глобата ще е символична ... поне тук в Разград е така.
          I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

http://www.calculator.bg/1/avtomobil_danak.htmlТук можеш да си видиш колко ти е данъка за година. Вече колко ще те одрусат, че не си я декларирал е друга бира.
            Manowar - Татко
            Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
            Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
            Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
            Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

R1d3r написа:
              ele написа:
              ...
              Отиди в общината, ще ти кажат. Не е задължително веднага да плащаш.

Коментар

Благодаря

Коментар

Working...
                X