Здравейте колеги,малко се отплеснах от Фиат и по-точно митичната бегачка ино и шес и вчера се сдобих с Алфа Ромео 145QV.Понеже я взех от морето и насам ми направи доста добро впечатление,като возия е доста по-добре от Бравото(то беше със спортно окачване) и вътре алфата е малко по-широка,също така хидравликата е по-твърда,което за мен е предимство.А разхода,ами изгори ми 7/100 бензин с 4 човека и багаж,за 150 коня е доста задоволително.Вариантите бяха между тая алфа и Браво ХГТ,но предпочетох детелинката и вече е налице.Утре ще пусна и снимки просто още е мръсна и не съм и правил фотосесия.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко изневерих на марката
Collapse
X
-
Честито и само безаварийни Покажи снимки да знаем ако се засечем из околията Не е изневяра , то си е Типо с лупи QV-то по мои наблюдения тръгва по-добре от ХГТ , все пак е 4 цилиндъра и се развърта по-бързо . ХГТ има голямо предимство в звука , но с хубав спортен филтър или други доработки QV-то също има плътен звук Сигурно си запознат с 2.0 16v TwinSpark и знаеш , че са малко капризни към масло и маслената помпа трябва да е напълно изправна . Също може на биелните лагери да хвърлиш едно око за успокоение P.S. И все пак - няма нищо по-бързо от Браво 1.6Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
ivailo rachev написа:Да бе и аз забелязах,че Бравото(ино и шес) върви осезаемо повечеКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар