Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сега в София, скоро и в други градове...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бяхме толкова задружни ,че по едно време някъде между 1980 и 1985 година всяка есен в началото но септември си правехме банкет на живущите в блока. А той панелката беше от 6 входа с по 24 апартамент на вход . Та всеки си сваляше маса и столове долу на асвалтовата площадка , слагаше това което си е приготвил на масата , докарвахме един камион на който му сваляха капаците на каруцерията и горе на камиона се настаняваше музика от 5-6 музиканти и ставаше едно джамбуре за чудо и приказ. Сега в новия ми блок минаваме един покрай друг и не се поглеждаме .
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
      Това не е спам а си е едно изказване на мнението ,така кой както го разбира. Написал си три точки. По първата : ще си платиш като поп ако има на кого , защото ако не внасяме здравни няма да има пари за болниците и те ще бъдат закрити .Върви си търси частната болница в София тогава ,ама ...По втора точка : застрахователя плаща ама май друг път .дано не е като повечето застрахователи ,защото...По трета точка : ами този който те удари няма Гражданска ? Тогава ще го съдиш. И ако не притежава нищо ,ще получиш на босия цървулите .При здравните осигуровки важи правилото като при застраховка Каско. Плащаш за каското примерно 500лв за годината и ако нямаш щета нищо не ти връщат. Ударят ти колата и щетата е за 2000лв то ти я заплащат нищо че си 500лв Значи вземат от на другите от парите за Каско. Така и при лекуване на болните .Да чукна на дърво наближавам 70 години и само веднаж съм бил в болница за три дни , че получих бъбречна криза .С моите пари са лекувани други хора и не споря за това . Така и трябва да бъде .Но има хора които изпиват и изпушват по пет здравни вносни за месец , а в същото време не внасят . Е точно на такива трябва да им хванат цаката да си плащат .
      Пиша, защото го смятам за пояснение към предишния ми пост, за да не останат с грешно впечатление хората, които не са наясно. Информацията е много важно нещо и всеки трябва да разполага с нея:1 точка - Човек, недей така. Винаги ще има на кого да платиш. Когато има търсене, то има и предлагане.2 точка - Ако застрахователят не плати, то аз ще го съдя. Вече два пъти се съдя със застраховател и всеки път си е плащал прескъпо за услилията и времето ми.3 точка - Тук изобщо пък никой няма да съдя. Плаща ми Гаранционния фонд и вече оттам нататък ГФ си го съди и си му търси парите.Сега за другия ти пост относно какво трябва да се случи или не с парите на ръка, които си дал на някакви хора да събират джанки...ами те тия пари са си останали в държавата бре, Коцев. Нали хората са ги изхарчили за ядене и пиене. Платили са данък (ДДС), платили са акциз и търговецът, който им ги е взел ще си плати и данък печалба на края на годината. Ето как според теб те не са платили никакъв данък, а всъщност от тези 25 лева държавата прибира два данъка и един налог :D Какво повече ???То ако може и дрехата от гърба да ти свалят ще я свалят. И пак ще се намерят хора да кажат, че така трябва :D :D :DП.П. Само да вметна, че от тази тема може да се види много ясно как се отвлича общественото внимание от даден проблем. Ето сега например може като нищо да мине тихомълком закона за ГТП, защото ние повече се притеснихме за здравните вноски и онзи проблем с другите данъци го забравяме вече втора страница...много удобно, нали? И така сега правителството може да каже добре - това със здравните вноски няма да го бъде и ние сме доволни, после тихомълком минава закона за ГТП и тогава всички са доволни. Ние пак сме пр**бани, но оставаме с впечатлението, че не сме :D
      == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Ясно . :D По твоите разсъждения е най добре да го ударим на ядене и пиене , да си изфукаме парите които имаме и с това ще напълним държавната хазна с данъците от това изяденото.Виж ,за това нещо не ми е идвало на акъл, че ще е най добре за държавата Мъ като си помисля ,че държавата ,това сме ние, малко ме полазват тръпки.
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Working...
        X