Бяхме толкова задружни ,че по едно време някъде между 1980 и 1985 година всяка есен в началото но септември си правехме банкет на живущите в блока. А той панелката беше от 6 входа с по 24 апартамент на вход . Та всеки си сваляше маса и столове долу на асвалтовата площадка , слагаше това което си е приготвил на масата , докарвахме един камион на който му сваляха капаците на каруцерията и горе на камиона се настаняваше музика от 5-6 музиканти и ставаше едно джамбуре за чудо и приказ. Сега в новия ми блок минаваме един покрай друг и не се поглеждаме .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сега в София, скоро и в други градове...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
коцев написа:Това не е спам а си е едно изказване на мнението ,така кой както го разбира. Написал си три точки. По първата : ще си платиш като поп ако има на кого , защото ако не внасяме здравни няма да има пари за болниците и те ще бъдат закрити .Върви си търси частната болница в София тогава ,ама ...По втора точка : застрахователя плаща ама май друг път .дано не е като повечето застрахователи ,защото...По трета точка : ами този който те удари няма Гражданска ? Тогава ще го съдиш. И ако не притежава нищо ,ще получиш на босия цървулите .При здравните осигуровки важи правилото като при застраховка Каско. Плащаш за каското примерно 500лв за годината и ако нямаш щета нищо не ти връщат. Ударят ти колата и щетата е за 2000лв то ти я заплащат нищо че си 500лв Значи вземат от на другите от парите за Каско. Така и при лекуване на болните .Да чукна на дърво наближавам 70 години и само веднаж съм бил в болница за три дни , че получих бъбречна криза .С моите пари са лекувани други хора и не споря за това . Така и трябва да бъде .Но има хора които изпиват и изпушват по пет здравни вносни за месец , а в същото време не внасят . Е точно на такива трябва да им хванат цаката да си плащат .== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Ясно . :D По твоите разсъждения е най добре да го ударим на ядене и пиене , да си изфукаме парите които имаме и с това ще напълним държавната хазна с данъците от това изяденото.Виж ,за това нещо не ми е идвало на акъл, че ще е най добре за държавата Мъ като си помисля ,че държавата ,това сме ние, малко ме полазват тръпки.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар