Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет при избор на автомобил

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Dimo_J написа:
    от поста ти разбрах само, че искаш да ни убедиш, че Фиат ръждсват......мисля да не ти вярвам.
    Явно нещо по грешно си ме разбрал, изгнил фиат да видиш означава че е правен нещо както и с аудито. Просто някой хора споменаха, че аудито на 16 години било изгнило, и затова отговорих така. Иначе не виждам да съм казал, че фиат е кола която гние. То ако го кажа какво остава да кажа за опелите тогава .

Коментар

значи говорим на един и съш език

Коментар

nelegalniq написа:
        Dimo_J написа:
        от поста ти разбрах само, че искаш да ни убедиш, че Фиат ръждсват......мисля да не ти вярвам.
        Явно нещо по грешно си ме разбрал, изгнил фиат да видиш означава че е правен нещо както и с аудито. Просто някой хора споменаха, че аудито на 16 години било изгнило, и затова отговорих така. Иначе не виждам да съм казал, че фиат е кола която гние. То ако го кажа какво остава да кажа за опелите тогава .
        явно някой трябва да си отвори я Уикипедия, я тълковния речник за да разбере смисъла на думите гниене и ръждясване... те нямат нищо общо с разбиранията за автомобилите...
        Fiat Punto 1.1-Синята птица
        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Аз се отказвам няма смисъл, прекалено съм неграмотен за да пиша и говоря каквото и да било .Успех на колегата и дано направи правилния избор и си избере добра кола която да му служи вярно .

Коментар

Все още се оглеждам ...мисля да добавя и Ауди 100 пак 115 коня.Какво мислите за него ?

Коментар

малко коне на тежко купе = висок разход.

Коментар

Аз до колкото съм информиран в килограмите са почти еднакви с 80-тката..И друго харесах една стотица с 2.0 мотор с код ААD обаче с механичен някой запознат ли е с него ?

Коментар

ivan_cirkov90 написа:
                  Аз до колкото съм информиран в килограмите са почти еднакви с 80-тката..И друго харесах една стотица с 2.0 мотор с код ААD обаче с механичен някой запознат ли е с него ?
                  http://audibg.com/forum/index.php?act=idx
                  Fiat Punto 1.1-Синята птица
                  Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                  Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Колега, на че приветствам решението ти за покупка на немски варел, но ако ще е нещо до 96-7 година, най-добрият избор ти е БМВ Е36 комби (320 най-добре), а Пасат-а 1.8 да ти е краен вариант. БМВ-то е просто класа над ваг групата от същия период. Щом ще газифицираш няма нужда да издребняваш за разхода.
                    Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

Това е решение,ако колата е уникално запазена отвън и отвътре - много малко "тунинг" и мърлявщина им трябва на тези коли да заприличат на гробници.Рядко виждам някъде запазема и лъсната троика в оригинален вид,която още да прилича на кола - тези екземпляри са готини,няма спор.Колата обаче е откровенно тясна,опред,отзад...абе тясна е.Ако се нагласи отпред един едър мъж да шофира комфортно и до него още един дангалак,отзад ще е горе-долу като в пунтото,но не съм се возил на пунто,та може и да е по-тясно Интериорните пластмаси на тези коли не са много качествени,рамената на сенниците са доста чупливи.Друго не знам за тях,освен,че им се носи слава за здрави двигатели,но сме имали само 318 и 325ТДС и няма много общо с 320 откъм двигател.Помня,че 318-ката на газ,с обикновена уредба,вървеше много яко,като за 1,8 мотор и нямаше гърмежи и т.н.Старите аудита иначе са си машини и наистина са много здрави автомобили,но годините и километрите според мен вече са погубили повечето екземпляри.Докато не го удариш обаче не гние това говето и това си е и то 85г. набор говоря.Окачването на ауди 100 85г. е като от гранит.На 330000км( не знаино дали превъртани) спря да работи големия километраж и е карано доста години след това и са сменяни само веднъж задните амортисьори.Комфортът е несравним с на доста по-нови коли от по-нисък клас,колата е много стабилна и икономична(2,0 или 2,2 TD).Не се кара вече,само защото и се скапа ХИДРАВЛИЧНИЯ усилвател на спирачките,които е вързян при тези стари модели към помпата на хидравликата и нов струваше около 3000лв. преди 7-8г.Па дано и по-новите са толкова здрави.Фиатите след 90 и...някоя си са с много добро антикорозионно покритие,ама преди това...Типота стари,Унота....не са като ладите и опелите,ама си гният доволно.
                      Fiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха

Коментар

donnna написа:
                        ivan_cirkov90 написа:
                        http://audibg.com/forum/index.php?act=idx
                        И там съм пуснал тема.. няма страшно Просто тука сте ми по симпатични :P

Коментар

Вече съм с 80 Б4 2.0 АБК с газов инжекцион.Благодаря за съветите

Коментар

"Немският варел" ще надживее повечето от форумните италианки, поздравления за избора!
                            Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Браво колега , добър избор. Не се ослушвай много много в тропането по предницата, ще свикнеш. А ако все още няма такова..... ще се появи .

Коментар

ivan_cirkov90 написа:
                                Вече съм с 80 Б4 2.0 АБК с газов инжекцион.Благодаря за съветите
                                Честито. Много добър избор си направил.
                                M-Benz E 250 TD 150hp
                                M-Benz 200d 75 hp
                                Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Working...
                                X