Имам излишно едно оборудване с онея старите сивите приемници, чудя се ако го бучна на село дали ще може да се хваща някои свободен канал за зор заман
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
С оборудване на Булсат какво може да се гледа ?
Collapse
X
-
Re: С оборудване на Булсат какво може да се гледа ?
Slavi_Lancia написа:Имам излишно едно оборудване с онея старите сивите приемници, чудя се ако го бучна на село дали ще може да се хваща някои свободен канал за зор заманОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
ele написа:Ами вземете си карта за 2 лева. Имаш право на 4 допълнителни приемника към основния, ако нямаш, все някой познат ще се съгласи.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Моя го блокираха напълно. Като го включа, изписва че нямам право на достъп и се изключва след минута. Тряба да опитам смяна на софтуера, но не намирам нищо по въпроса в интернет.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Да, българско си е, но важно е какъв е процесора, защото той може да работи и с друг софтуер, зависи какво ще вкараш в EPROM -а. И понеже не съм давал пари за това животно, не си давам зор да му разкажа играта Ако набарам готово инфо ще ми е по-лесно.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
tomazo написа:Еле ти го е казала идеално 2лв на месец ти е проблема ,свободни програми по спътниците са само маанета и радиа не стават за гледане .Проблемът с вилите и ергенските квартири така съм си го решил аз .Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Sergo написа:И да им кажеш все тая, даже и втора антена ще ти продадат.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар