Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

С оборудване на Булсат какво може да се гледа ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

С оборудване на Булсат какво може да се гледа ?

Имам излишно едно оборудване с онея старите сивите приемници, чудя се ако го бучна на село дали ще може да се хваща някои свободен канал за зор заман
    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

е без карта и без да си плащаш няма как да хванеш нещо
    Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
    Ex.Opel Astra

Коментар

Re: С оборудване на Булсат какво може да се гледа ?

Slavi_Lancia написа:
      Имам излишно едно оборудване с онея старите сивите приемници, чудя се ако го бучна на село дали ще може да се хваща някои свободен канал за зор заман
      Блокирват ги. Ако намериш начин да го хакнеш, свиркай, че и аз имам едно такова комплектче. Не става за HD и повечето хубави канали от булсат, но се надявам да може да се гледа нещо интересно.
      Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Ясно тва ми беше идеята , дали въобще да я мъкна на горе. Явно ще върви на боклука или ще прашасва на тавана
        Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
        Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
        Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Ами вземете си карта за 2 лева. Имаш право на 4 допълнителни приемника към основния, ако нямаш, все някой познат ще се съгласи.
          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
            Ами вземете си карта за 2 лева. Имаш право на 4 допълнителни приемника към основния, ако нямаш, все някой познат ще се съгласи.
            Проблема е, че тези приемници са наша собственост и не е редно да ги блокират напълно. Има достатъчно свободни радио и ТВ програми по спътниците, редно си е да можем да си ползваме апаратурата без да плащаме. Номера с плащането е ясен :D
            Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

засилвай го Славчоза нищо не става :D
              2015 Renault Megane Expression GT
              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

сателит

Хваща после няколко ама са все смотани щото като не платиш след това остават 6-7 да си работятПоне антената да ползваш но да си вземеш друг приемник.
                КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Моя го блокираха напълно. Като го включа, изписва че нямам право на достъп и се изключва след минута. Тряба да опитам смяна на софтуера, но не намирам нищо по въпроса в интернет.

Коментар

сигурно няма и да намериш, защото това чудо е произведено в България
                    2015 Renault Megane Expression GT
                    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Да, българско си е, но важно е какъв е процесора, защото той може да работи и с друг софтуер, зависи какво ще вкараш в EPROM -а. И понеже не съм давал пари за това животно, не си давам зор да му разкажа играта Ако набарам готово инфо ще ми е по-лесно.

Коментар

Еле ти го е казала идеално 2лв на месец ти е проблема ,свободни програми по спътниците са само маанета и радиа не стават за гледане .Проблемът с вилите и ергенските квартири така съм си го решил аз .
                        фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
                          Еле ти го е казала идеално 2лв на месец ти е проблема ,свободни програми по спътниците са само маанета и радиа не стават за гледане .Проблемът с вилите и ергенските квартири така съм си го решил аз .
                          +1само като ходиш за втората карта не им споменавай че е в друг имот.
                          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

И да им кажеш все тая, даже и втора антена ще ти продадат.
                            ex. Tipo 1.6 i.e DOHC
                            ex. Marea Weekend HLX TD100

ex. Nissan Primastar 1,9 dci
                            Mercedes Vito W447
                            Skoda Rapid 1.2 110ps

Коментар

Sergo написа:
                              И да им кажеш все тая, даже и втора антена ще ти продадат.
                              :D Чак антена не, но ще искат да ти сменят конверторите - двата единични срещу един двоен Или ще намря начин да хакна тоя приемник, щото си е мое право, или ще си взема някакаъв фрее - да не е обвързан с оператор, и ще си решавам какво и кога да гледам. Поне антена и конвертор си имам. И на тея, ако ще и по един лев на месец да трябва да им плащам, пак няма да го активирам при тях. Най-мразя такива обвързвания с оператори и доставчици.

Коментар

Working...
                              X