Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Защо слагаме зимни гуми?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sstanchev написа:
    Грешка. Всички правят. А и да се разберем никой не е казал че трябва да струват под 85лв. а даже обратното по-скъпи са и от зимните и от летните. Предимството е че Не ги сменяш, а и времеро не може да те изненада. А ако караш като идиот може да се претрепеш и с най- яките зимни гуми
    може би грешно си изписал мислите си . не "Всесезонни правят всички фирми производители на гуми някои от тях много сполучливи за БГ климата", а всички марки гуми на пазара стават за нашия климат при разумно каране съобразено с пътната обстановка - така съм по съласен :D .
    UNO 1.0 FIRE & TIPO 1.4 I.E

Коментар

everton написа:
      п.с. ти си вадиш изводи за дадена марка гуми от 10 - тина души, а мойте заключения са от хиляди хора които са ги карали . и ако имате пари просто не мислете - VREDESTEIN.http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...r=asc&start=15 - второто мнение.
      ха ха, никой не ме е лъгал колега защото са ми познатиа даже не съм ги питал за мнение, защото те не може да са компетентнихиляди души...много хора познаваш явно ако сме имали пари... Vredestein в кой спорт са се доказали, че да ги предпочетеп пред Michelin, Pirelli , BF , Bridgestone...и има още нещоа щом говорим за качество и сигурност - всезенната гума е компромис - с две думи си противоречишне може да говориш наизуст за дадено нещоможе и да е най-добрата "всесезонна", но на тестовете на ADAC - Vredesten не са нищо особенодаже в някои размери са победени от Maloya, Barum, Viking...
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

http://www.1010tires.com/аз ползвам този сайт като някакъв ориентир за качествата и оценките на различни марки гуми. разгледайте го, не е много подробен но има модели гуми които се продават и тук.
        lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
        ех' FIAT Bertone X 1/9 - 1500 - 5 speed '82 June
        Lanchia Dedra 1600 i.e -пенсионирана

Коментар

sev написа:
          ха ха, никой не ме е лъгал колега защото са ми познатиа даже не съм ги питал за мнение, защото те не може да са компетентнихиляди души...много хора познаваш явно ако сме имали пари... Vredestein в кой спорт са се доказали, че да ги предпочетеп пред Michelin, Pirelli , BF , Bridgestone...и има още нещоа щом говорим за качество и сигурност - всезенната гума е компромис - с две думи си противоречишне може да говориш наизуст за дадено нещоможе и да е най-добрата "всесезонна", но на тестовете на ADAC - Vredesten не са нищо особенодаже в някои размери са победени от Maloya, Barum, Viking...
          ти явно си голям професор на тема гуми. аз се занимавам с гуми още преди твойте приятели от "диана" да се пръкнат на пазара. "хилядите души" са ми били клиенти и са карали гумите, които съм им продал или са изказвали мнение за старите им гуми преди да си купят нови и от там съм събрал инфо за различните марки и модели. никъде не съм твърдял, че е по добре да се кара с всесезонни гуми, от колкото с лятни и зимни - няма противоречие -чети по внимателно. тези тестове в 50 % от случаите не са обективни защото се правят от професори като теб. карай си невероятния барум и милиони безаварийни километри :D .

Коментар

нещо ще се обиждаме майда съм те нарекъл се нещо подобно на професор?един човек колко марки гуми може да пробва на един и същ автомобил?2-3?

Коментар

sev написа:
              нещо ще се обиждаме майда съм те нарекъл се нещо подобно на професор?един човек колко марки гуми може да пробва на един и същ автомобил?2-3?
              няма да се обиждаме. не става въпрос за хиляда а за хиляди хора, които са си купили гуми от мен за 5 години и близо 10 месеца, а до момента - повече от 2 години от когато съм спрял с гумите продължават да ме търсят хора. за това време няма човек, който да е недоволен от вредещайн и затова съм толкова категоричен и за разликата в цената им спрямо мишлен, бриджстоун и гудиър, същите не го превъзхождат с почти нищо. недей да съдиш по това, че нямат победи в никакви състезания и за това са средна ръка / континентал също нямат успехи или поне на мен не ми е известно, но нека някой каже лоша дума за тях - също супер гуми/. всеки си купува гуми според финансите, с които разполага и това което го излъже търговеца и тук, както с повечето неща важи принципа - евтино хубаво няма, а е задоволително за цената. успехи.

Коментар

явно не четеш какво ти пиша

Коментар

everton написа:
                  не става въпрос за хиляда а за хиляди хора, които са си купили гуми от мен за 5 години и близо 10 месеца, а до момента - повече от 2 години .......
                  Извинявай за въпроса виждам че си от Пловдив къде си ги продавал тези гуми ако не е таина.

Коментар

Здравейте и от мен! На въпроса - за мен всесезонна гума означава от двата стола - на земята. Обеснявам: Преди 3 години търкалях едно "Алеко" Отпред беше с "Барум - всесезонен", а живея в кв. "Княжево" и когато дайде зимата и падна сняг, нагоре по наклона към нас, никакъв шанс. Още на другия ден отивам в "Мото експерт" - отпред "Фулда", отзад някакви евтини, но пак зимни, а не "всесезонни". Нагоре злият руснак изхвърча като джип 4 х 4. За тази зима съм подготвил същата схема за "Фитипалди"
                    Вече нямам италянска машина

Коментар

zdravgo написа:
                      Здравейте и от мен! На въпроса - за мен всесезонна гума означава от двата стола - на земята. Обеснявам: Преди 3 години търкалях едно "Алеко" Отпред беше с "Барум - всесезонен", а живея в кв. "Княжево" и когато дайде зимата и падна сняг, нагоре по наклона към нас, никакъв шанс. Още на другия ден отивам в "Мото експерт" - отпред "Фулда", отзад някакви евтини, но пак зимни, а не "всесезонни". Нагоре злият руснак изхвърча като джип 4 х 4. За тази зима съм подготвил същата схема за "Фитипалди"
                      барум нямат всесезонна гума, търговеца те е преметнал - това е.

Коментар

chuni написа:
                        everton написа:
                        не става въпрос за хиляда а за хиляди хора, които са си купили гуми от мен за 5 години и близо 10 месеца, а до момента - повече от 2 години .......
                        Извинявай за въпроса виждам че си от Пловдив къде си ги продавал тези гуми ако не е таина.
                        http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=6361забравих да спомена, че дизайна на високо скоростните гуми на вредещайн е дело на ДЖУДЖАРО.

Коментар

sev написа:
                          явно не четеш какво ти пиша
                          и аз така си мисля за теб колега :D . ако прочетеш твойте и мойте мнения от началото на темата ще разбереш, че съм те разбрал :D .

Коментар

everton написа:
                            chuni написа:
                            everton написа:
                            http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=6361забравих да спомена, че дизайна на високо скоростните гуми на вредещайн е дело на ДЖУДЖАРО.

Коментар

барум нямат всесезонна гума, търговеца те е преметнал - това е.
                              Значи "Диана" са мошенници
                              Вече нямам италянска машина

Коментар

zdravgo написа:
                                Значи "Диана" са мошенници
                                стратегията за продаване е такава. ако ти бяха казали, че са лятни нямаше да си ги купиш нали? всеки гледа да ти гушне пендарите и това е.

Коментар

Working...
                                X