Благодаря за мненията на всички. Клоня към Vredestein и Nokian (около 100 кинта) за момента, но ако положението е тежко ще взема нещо по-тънко. Мерси пак
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо слагаме зимни гуми?
Collapse
X
-
Sko написа:Благодаря за мненията на всички. Клоня към Vredestein и Nokian (около 100 кинта) за момента, но ако положението е тежко ще взема нещо по-тънко. Мерси пак
Коментар
-
някой карал ли е Дейтън? Тази година март-април някъде малко преди да сложа летните ми се прецака едната зимна и си взех 2 Дейтън - това най много ми хареса като шарка, а нямах време да се ровя, да обикалям и да проучвам. Та затова сега ме интересува какво да очаквам от тяхAudi 1.8S златен талон
Коментар
-
sev написа:етотова е от днес - Дианапървата цена е "вътрешни" хоравтората - за всички останали + безплатен монтажlancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
ех' FIAT Bertone X 1/9 - 1500 - 5 speed '82 June
Lanchia Dedra 1600 i.e -пенсионирана
Коментар
-
x 1/9 написа:sev написа:етотова е от днес - Дианапървата цена е "вътрешни" хоравтората - за всички останали + безплатен монтаж
Коментар
-
Аз си карам с така наричаните "всесезонни гуми" от зимата досега.Марката е Тигър и като производител са сръбски.Произвеждат се по някаква американска технология в изцяло обновен по американски стандарт завод в Сърбия.ЦЕната на една такава гума размер 165/80/13 е средно 45-50лв.Аз лично съм доста доволен от гумата в смисъл поведение на колата на пътя в различни условия.Зимата никъде не съм се хлъзнал или да съм забуксувал.Лятото единствения проблем е че поскръцват при по-екстремно спиране защото гумата им е по-мека от на нормалната лятна гума.При дъжд веднага щом се намокрят нямат равни и се държат по същия начин както при сухо време.Аз лично съм доста доволен и независимо от това ще мина на вариант летни/зимни а тези отиват за задни макар че са на около 3000kmFiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
snake написа:sev написа:аз тези приказки не ги слушамтия гумаджии да не би да работят като тестери на гуми :D
Коментар
-
sev написа:Sko написа:Благодаря за мненията на всички. Клоня към Vredestein и Nokian (около 100 кинта) за момента, но ако положението е тежко ще взема нещо по-тънко. Мерси пак
Коментар
-
everton написа:sstanchev написа:Всесезонни правят всички фирми производители на гуми някои от тях много сполучливи за БГ климата.Караш 3 години и изхвърляш :D
Коментар
-
everton написа:sev написа:Sko написа:Благодаря за мненията на всички. Клоня към Vredestein и Nokian (около 100 кинта) за момента, но ако положението е тежко ще взема нещо по-тънко. Мерси пак
Коментар
-
sev написа:грешиш и за Барума и "турската пластмаса" и за всичко горе-долуслужебните ни коли търкалят зимен и летен Барум - с такива са 3-4 коли по 100 км всеки ден в СофияДайтон е марка на Бриджстоун - просто това са по-стари шарки на фирматаако не зависи от цената - ние знаем какви гуми да си купимоще нещо - тук "марковите" гуми са на доста завишени цени
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар