Mazgarev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо слагаме зимни гуми?
Collapse
X
-
-
крайно времее да разберете, че има 2-3 модела ВСЕСЕЗОННИ ГУМИ. най - добрите за мен /цена - качество/ са - VREDESTEIN - QUATRAC 2. http://www.vredestein.com/Banden_Ban...eID=14тези гуми ги карам отзад на уното 70 000 км. - целогодишно. на сняг не мога да го завъртя дори и на ръчна. гумата е супер и става за целогодишно каране. лошите страни са и само спирането на мокро - по скоро влажно и това, че е шумна. по - скъпа е от лятна и зимна гума на един и същ размер, но търкаляш цяла година.тази марка гуми се продава в центрове за гуми "европа".с това съм се занимавал 5 години, 9 месеца и 10 дни. и трябва да седна да напиша една темичка, за да не се пишат повече глупости във форума.ЖОРКО, няма начин баце да си прав, прочети внимателно мнението на колегата СТЕФ - и на него му е ясна тази.
Коментар
-
chuni написа:Разбрах че само за задните, но не мога да се съглася че на сняг е по сигурно и безопасно да караш с предни зимни и летни задниeverton написа:ЖОРКО, няма начин баце да си прав, прочети внимателно мнението на колегата СТЕФ - и на него му е ясна тази.
Коментар
-
Спорелете малко мнения за зимните гуми - каква марка и модел да предпочетем. Аз имам преки впечатления само от GoodYear UltraGrip, но ми идват малко солено. Как стоят нещата при по-бюджетните марки - въртят ми се в главата Debica и Matador?МерсиНе знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
Коментар
-
Sko написа:Спорелете малко мнения за зимните гуми - каква марка и модел да предпочетем. Аз имам преки впечатления само от GoodYear UltraGrip, но ми идват малко солено. Как стоят нещата при по-бюджетните марки - въртят ми се в главата Debica и Matador?Мерси
Коментар
-
jorko написа:chuni написа:Разбрах че само за задните, но не мога да се съглася че на сняг е по сигурно и безопасно да караш с предни зимни и летни задниeverton написа:ЖОРКО, няма начин баце да си прав, прочети внимателно мнението на колегата СТЕФ - и на него му е ясна тази.
Коментар
-
На няколко пъти чета неща против т.нар. 4-сезонни гуми. Ще споделя нещо от личен опит: точно с 4 сезонни гуми и то не някакви супер скъпи - Debica Navigator, си карах опела 4 години. Качвал съм се без проблем зимно време без вериги на Юндола. А който е ходил там, знае за какви пътища и какъв сняг става дума. Все пак моята рецепта е: от март до октомври с 4-сезонни, от ноември до февруари на двигателните колела със зимни.Е, който има излишни пари и вярва на рекламите, разбира се може да си има по един зимен комплект 4 гуми+4 джанти и един летен такъв. Но освен парички се иска и място, където да държиш другия комплект, а не всеки разполага с такова.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Sko написа:Спорелете малко мнения за зимните гуми - каква марка и модел да предпочетем. Аз имам преки впечатления само от GoodYear UltraGrip, но ми идват малко солено. Как стоят нещата при по-бюджетните марки - въртят ми се в главата Debica и Matador?Мерси
Коментар
-
Коментар
-
Специално като избирах да си взимам зимни гуми преди година-две, ходих по гумаджиите и ги разпитвах какви впечатления имат от Корморана и разправяха,че имат повечко пластмаса и по-малко гума и би като шейна. Не знам доколко е вярно, но аз лично Ласса-та съм ги пробвал вече две зими на Суифт и на Брадвата. Много съм доволен. Гледам все пак да са добри гумите, щото в Горна баня няма кой да разчисти през зимата.
Коментар
-
doofiat написа:...ходих по гумаджиите и ги разпитвах какви впечатления имат от Корморана и разправяха,че имат повечко пластмаса и по-малко гума и би като шейна...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
doofiat написа:Специално като избирах да си взимам зимни гуми преди година-две, ходих по гумаджиите и ги разпитвах какви впечатления имат от Корморана и разправяха,че имат повечко пластмаса и по-малко гума и би като шейна. Не знам доколко е вярно, но аз лично Ласса-та съм ги пробвал вече две зими на Суифт и на Брадвата. Много съм доволен. Гледам все пак да са добри гумите, щото в Горна баня няма кой да разчисти през зимата.
Коментар
-
sev написа:аз тези приказки не ги слушамтия гумаджии да не би да работят като тестери на гуми :DTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар