sstanchev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо слагаме зимни гуми?
Collapse
X
-
everton написа:п.с. ти си вадиш изводи за дадена марка гуми от 10 - тина души, а мойте заключения са от хиляди хора които са ги карали . и ако имате пари просто не мислете - VREDESTEIN.http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...r=asc&start=15 - второто мнение.
Коментар
-
http://www.1010tires.com/аз ползвам този сайт като някакъв ориентир за качествата и оценките на различни марки гуми. разгледайте го, не е много подробен но има модели гуми които се продават и тук.lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
ех' FIAT Bertone X 1/9 - 1500 - 5 speed '82 June
Lanchia Dedra 1600 i.e -пенсионирана
Коментар
-
sev написа:ха ха, никой не ме е лъгал колега защото са ми познатиа даже не съм ги питал за мнение, защото те не може да са компетентнихиляди души...много хора познаваш явно ако сме имали пари... Vredestein в кой спорт са се доказали, че да ги предпочетеп пред Michelin, Pirelli , BF , Bridgestone...и има още нещоа щом говорим за качество и сигурност - всезенната гума е компромис - с две думи си противоречишне може да говориш наизуст за дадено нещоможе и да е най-добрата "всесезонна", но на тестовете на ADAC - Vredesten не са нищо особенодаже в някои размери са победени от Maloya, Barum, Viking...
Коментар
-
sev написа:нещо ще се обиждаме майда съм те нарекъл се нещо подобно на професор?един човек колко марки гуми може да пробва на един и същ автомобил?2-3?
Коментар
-
Здравейте и от мен! На въпроса - за мен всесезонна гума означава от двата стола - на земята. Обеснявам: Преди 3 години търкалях едно "Алеко" Отпред беше с "Барум - всесезонен", а живея в кв. "Княжево" и когато дайде зимата и падна сняг, нагоре по наклона към нас, никакъв шанс. Още на другия ден отивам в "Мото експерт" - отпред "Фулда", отзад някакви евтини, но пак зимни, а не "всесезонни". Нагоре злият руснак изхвърча като джип 4 х 4. За тази зима съм подготвил същата схема за "Фитипалди"Вече нямам италянска машина
Коментар
-
zdravgo написа:Здравейте и от мен! На въпроса - за мен всесезонна гума означава от двата стола - на земята. Обеснявам: Преди 3 години търкалях едно "Алеко" Отпред беше с "Барум - всесезонен", а живея в кв. "Княжево" и когато дайде зимата и падна сняг, нагоре по наклона към нас, никакъв шанс. Още на другия ден отивам в "Мото експерт" - отпред "Фулда", отзад някакви евтини, но пак зимни, а не "всесезонни". Нагоре злият руснак изхвърча като джип 4 х 4. За тази зима съм подготвил същата схема за "Фитипалди"
Коментар
-
chuni написа:everton написа:не става въпрос за хиляда а за хиляди хора, които са си купили гуми от мен за 5 години и близо 10 месеца, а до момента - повече от 2 години .......
Коментар
-
everton написа:chuni написа:everton написа:не става въпрос за хиляда а за хиляди хора, които са си купили гуми от мен за 5 години и близо 10 месеца, а до момента - повече от 2 години .......
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар