То и други институции трябва да се уведомяват за щяло и нещало, обаче аз пускам писмо и го приемат, защо и на база на какво трябва да си замъкнеш задника и лично да им го съобщиш на КАТ - я някой да ме светне къде пише, че трябва да е лично.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане за договор за покупко-продажба
Collapse
X
-
Kuku написа:Ми то може да става и с писмо - пробвал ли е някой, та да знаем, че не може?!Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:То и други институции трябва да се уведомяват за щяло и нещало, обаче аз пускам писмо и го приемат, защо и на база на какво трябва да си замъкнеш задника и лично да им го съобщиш на КАТ - я някой да ме светне къде пише, че трябва да е лично.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
ele написа:Ами ползата ми е, че няма да се разкарвам 400 км - 2.30 не са като 30-40-50-60 лева нали? Нито ще губя време и то за какво, само да ги уведомиш.... жалко е, че много комунизъм битува все още в законите ни.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
ele написа:... жалко е, че много комунизъм битува все още в законите ни.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Отиване и връщане и малко обикаляне насам-натам по пътя, толкова - трябва да се върна, нали? То електронното подаване едва ли ще го доживеем, ама поне все още има пощи и куриери да пращаме по тях. kiro_of_the_day: Спамиш, а?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
А простото решение в случая е толкова очевидно: след изповядане на сделката нотариусът регистрира договора в някакъв портал, който е част от т.нар. електронно правителство. И оттам нататък информацията отива автоматично в КАТ и в съответните данъчни служби и те така. Какво се печели от това? Време, а също така няма как да се "пропусне" дадена кола да се регистрира в общината (данъчното) или да се регистрира с по-малка мощност от реалната, с цел по-малък данък.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Да използвам темата на колегата имам МПС което е взето миналата година обаче не съм го прехвърлял в КАТ до колкото знам срока е 14 дена после почва глоба НО ако го регистрираш след една година или 15 месеца или незнам колко глобата отпада въпроса е колко е въпросния период понеже в интернет всеки казва различно.?Fiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар