Потресаващ разказ на един разочарован доброволец от Витоша http://www.cross.bg/1312260Как ще коментирате това, аз съм потресен от поредното издевателство над българската природа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Потресаващ разказ на един разочарован доброволец от Витоша
Collapse
X
-
Значи от първа ръка, но напълно сигурна мога да ви заявя, че по радиото веротелтните екипажи бяха запитани дали имат лебедки, за да занесат помпите на въпросното място. Екипажите отговориха, че имат и могат да ги занесат. От някого е взето решение да не се ползват помпи и съответно да не бъдат занесени такива, но защо - не ми е ясно, но днес на въпросното място е невъзможно да се занесат помпи с вертолет.
-
Нищо вече не ме учудва, седмица след протестите, беше ясно че е умишлен пожар и както се вижда диктиран. Аз само като гледам на село колко горски масив се изсече, тотално се промени самата природа....--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Истината е някъде там по средата!Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Цитат от човек в off-road форума:Тези снимки не са от възникването на пожара , тези огнища се появиха в понеделник. По-напред в темата съм публикувал снимки на същите огнища , снимал съм ги от пътеката която води към Алеко , основният пожар е в дясно от тях.За доброволците няма да коментирам. Или може би всеки който се пише "Доброволец" трябва да отиде и да се направи на герой, независимо дали е инструктиран какво да прави, независимо, че е тръгнал по джапанки и къси гащета или това, че пожарникарите трябва да гарантират, че всеки отишъл трябва да се върне жив и здрав, което като гледам го изпълняват доста добре.Lancia Kappa 2.4JTD
Lancia Dedra Integrale 2.0 S.W.
Fiat Croma 2.0 i.e. - ex.
Коментар
-
И аз да съм, и аз няма да допусна доброволци до пожара. Много бързо може да се промени обстановката и да ги обкръжи огънят или да се издушат. После същите медии ще питат "Що ги пуснахте, като не са подготвени". Че техника нямаме, всички си знаем. Изобщо само се търси сензация.Brava 1.6 16V 103hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар