Датчика е на едно или две болтчета и една букса се включва.труда за това не струва повече от 5 лева бе хора...Айде - и 20лв диагностика...За какво що отварят глава - ремъка проверили ли са го как е зацепен?Ако при 100% зацепен правилно ремък го има проблема - тогава може наистина да се мисли в тази посока.Аз ако съм на тебе им закарвам друга кола да отиват да си гледат почивката, а тая си я прибирам да се прави като се приберат. Хич да не се хващат на място...Или поне при Христо в Ямбол на дърпане я закарайте, или ако може на собствен ход.Само при тия дерачи не я оставяйте!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спешна помощ в Нова Загора ?
Collapse
X
-
googo написа:Платформа пътува в момента от Карнобат - семеен приятел, там ще нощуват, там ще се прави и колата в доверен сервиз. Иначе били искали 650 лева за клапани и карантии... И два дни работа, но от утре.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Кой е тоз сервиз в Нова Загора ? Тва 120 лв. труд са си направили някаква гавра.Нормалния труд за такова нещо е 30-40 лв. ... 50 да речем ако датчика е на шибано място.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Спешна помощ в Нова Загора ?
Ако искате го считайте като спам , но тръгвайки на път винаги си нося разпечатка с хората готови да помагат от нашият форум . Помогнаха ми миналата година в София , а тази година в Дряново.Авторът на темата трябваше да звънне на колеги или от Сливен , или от Стара Загора и щеше да спести на родителите си бая неприятности.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Мерси за подкрепата, колеги !В крайна сметка се оказа, че сервиза е в Стара Загора.. така е като комуникацията минава през жена :Д Сервиза се казва "Автокомплекс Протект".Колата пали, но не работи както трябва... би трябвало центровката да е избягала минимално. И аз не знам за какво отваряне се натискат... Иначе авторът ако беше уведомен на време за инцидента, а не след 3 часа стоене на магистралата и почти вече пред сервиза щеше да е друго.пс: Мисля си, че никой уважаващ себе си автомонтьор не би питал "колко кубика е" като види пред себе си jtd105
Коментар
-
googo написа:Мерси за подкрепата, колеги !В крайна сметка се оказа, че сервиза е в Стара Загора.. така е като комуникацията минава през жена :Д Сервиза се казва "Автокомплекс Протект".Колата пали, но не работи както трябва... би трябвало центровката да е избягала минимално. И аз не знам за какво отваряне се натискат... Иначе авторът ако беше уведомен на време за инцидента, а не след 3 часа стоене на магистралата и почти вече пред сервиза щеше да е друго.пс: Мисля си, че никой уважаващ себе си автомонтьор не би питал "колко кубика е" като види пред себе си jtd105
Коментар
-
Здравейте,в Карнобат колата не е могла да бъде оправена и е стигнала в Бургас. Там също. При правилно зацепен ремък и зъбно колело колата НЕ пали ! На диагностика показва ниско налягане на нафтата. С нови помпи ( и двете ) същата работа. Сменяни са и куп датчици. При старото - разместено зацепване колата пали от раз, но чукат клапаните.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар