Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спешна помощ в Нова Загора ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Датчика е на едно или две болтчета и една букса се включва.труда за това не струва повече от 5 лева бе хора...Айде - и 20лв диагностика...За какво що отварят глава - ремъка проверили ли са го как е зацепен?Ако при 100% зацепен правилно ремък го има проблема - тогава може наистина да се мисли в тази посока.Аз ако съм на тебе им закарвам друга кола да отиват да си гледат почивката, а тая си я прибирам да се прави като се приберат. Хич да не се хващат на място...Или поне при Христо в Ямбол на дърпане я закарайте, или ако може на собствен ход.Само при тия дерачи не я оставяйте!
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Платформа пътува в момента от Карнобат - семеен приятел, там ще нощуват, там ще се прави и колата в доверен сервиз. Иначе били искали 650 лева за клапани и карантии... И два дни работа, но от утре.
      In JTD I believe, in Nm I trust !

Коментар

googo написа:
        Платформа пътува в момента от Карнобат - семеен приятел, там ще нощуват, там ще се прави и колата в доверен сервиз. Иначе били искали 650 лева за клапани и карантии... И два дни работа, но от утре.
        Кажи поне кой е сервиза че да не разчитаме на тия майстори. пп АБЕ за един зъб ще отварят глава и ще сменят клапани, Еб@$І М@M@Та
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Дръж ни в течение!Да не се окаже че даже и датчика си е бил ОК!
          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Кой е тоз сервиз в Нова Загора ? Тва 120 лв. труд са си направили някаква гавра.Нормалния труд за такова нещо е 30-40 лв. ... 50 да речем ако датчика е на шибано място.
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Спешна помощ в Нова Загора ?

Ако искате го считайте като спам , но тръгвайки на път винаги си нося разпечатка с хората готови да помагат от нашият форум . Помогнаха ми миналата година в София , а тази година в Дряново.Авторът на темата трябваше да звънне на колеги или от Сливен , или от Стара Загора и щеше да спести на родителите си бая неприятности.
              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Хич не е спам , нали за това е форумът - да си помагаме Разпечатката наистина е добра идея А колкото до ремонта , отварянето да бъде на последно място . Токувиж се разминат само с ремък или нещо дребно Успех!
                Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Мерси за подкрепата, колеги !В крайна сметка се оказа, че сервиза е в Стара Загора.. така е като комуникацията минава през жена :Д Сервиза се казва "Автокомплекс Протект".Колата пали, но не работи както трябва... би трябвало центровката да е избягала минимално. И аз не знам за какво отваряне се натискат... Иначе авторът ако беше уведомен на време за инцидента, а не след 3 часа стоене на магистралата и почти вече пред сервиза щеше да е друго.пс: Мисля си, че никой уважаващ себе си автомонтьор не би питал "колко кубика е" като види пред себе си jtd105

Коментар

googo написа:
                    Мерси за подкрепата, колеги !В крайна сметка се оказа, че сервиза е в Стара Загора.. така е като комуникацията минава през жена :Д Сервиза се казва "Автокомплекс Протект".Колата пали, но не работи както трябва... би трябвало центровката да е избягала минимално. И аз не знам за какво отваряне се натискат... Иначе авторът ако беше уведомен на време за инцидента, а не след 3 часа стоене на магистралата и почти вече пред сервиза щеше да е друго.пс: Мисля си, че никой уважаващ себе си автомонтьор не би питал "колко кубика е" като види пред себе си jtd105
                    мога да те пратя на доста добър майстор в стз

Коментар

Благодаря, но колата вече в Карнобат, при наши хора Сега поне ще полеят добре премеждията :D

Коментар

Здравейте,в Карнобат колата не е могла да бъде оправена и е стигнала в Бургас. Там също. При правилно зацепен ремък и зъбно колело колата НЕ пали ! На диагностика показва ниско налягане на нафтата. С нови помпи ( и двете ) същата работа. Сменяни са и куп датчици. При старото - разместено зацепване колата пали от раз, но чукат клапаните.

Коментар

Освен да я закарате до Ямбол?
                          00' Bravo 105 JTD

Коментар

Пф, била оправена колата. Днес я събират и ще се тества. Чакам включване какво точно е било, че на другата страна му беше малко батерията. По сметки са 770+ лева все пак.едит: дюза е било...

Коментар

googo написа:
                              Пф, била оправена колата. Днес я събират и ще се тества. Чакам включване какво точно е било, че на другата страна му беше малко батерията. По сметки са 770+ лева все пак.едит: дюза е било...
                              Как се стигна до сумата 770 лв?

Коментар

3 нови + умна

Коментар

Working...
                                X