1,8 TD e доказан катър на Форд, не знам някой да е имал проблем с двигателя на Мондео/Ескорт/Фиеста с тоя дизелак... Има случаи на проблеми с ГНП, но ремонта е не повече от 250-300лв и забравяш завинаги за проблеми с тая помпа, докато при прочутите помпи Бош цените на ремонта започват от 800лв... Виж, окачването е слабичко, биалетки и тампони на стаб.щанга на всеки две години - задължително...TDDI имат проблемни дюзи, TDCI е много сполучлив, но рядко се намират 90-коньовите... Повечето в търг.мрежа са 115 и 130к.с. с високия данък...За сведение на Na4ko_0 и ele: С по - стария ми катър ’94г 1,8 ТД съм постигал уникалния и абсолютно реален разход от 4,7/100 от София до Бургас без пуснат климатик и със скорост 100-110км/ч... Мерено е абсолютно точно от пълно(до капачката) до пълно, даже за да съм сигурен, че наистина е пълно се гяках на теглича, за да размърдам нафтата в резервоара и да събере повече... На Лукойла в Бургас ме гледаха като полезно изкопаемо, но това е др тема Yellow_Flash_Colorz_PDT_06Ако някой не лови вяра бих си направил една разходка до морето и като заредим на Бургас ако разхода е по - малко от 5/100 аз гориво няма да плащам
А по темата: коли за този бюджет - бол. Можеш да избираш между хиляди автомобили. Обикаляй и разглеждай, каквато ти дойде на сърце - вземай без много да му мислиш, всичко е късмет.
![Cool](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_cool.gif)
Коментар