Смарт
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на кола.
Collapse
X
-
Има , даже един наш общ познат с Боби кара от доста време такъв http://www.cars.bg/u689795Иначе някои от колите са :Пежо 406 1.9 TD или 2.0 HDIСитроен КсараСитроен Ксара ПикасоРено Сценик / МеганФорд Фокус 1.8 TDФорд МондеоFiat Stilo 1.9 JTD 80 , което е доста рядкоШкода Октавия 1.9 ТД90Сеат Толедо 1.9ТД , но трудно се намиратСеат Кордоба фейслифтVW Golf & Audi A3 хубаво до тези пари трудно се намираFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
ele написа:Na4ko_0 написа:ivailo rachev написа:vital написа:Фокуса е много здрава кола. Имахме служебен още като излязоха, на 330хил го продадохме, после беше такси :D Върви, комфортен е, 90коня. 5 - 5.5 е напълно възможен разход.Fiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха
Коментар
-
Na4ko_0: Нямам намерение да се заяждам, нито пък двигателят ми е скапан, само че колата не лети чак толкова много. Много носи, но е тромава, а ако пътят тръгне нагоре, си вързан след някой бавно движещ се. На светофарите едва отделя, докато влезе в обороти. Иначе по равно и особено надолу - лети. А за разхода нещо си объркал, това съвсем сериозно го казвам. Разход по книжка ми дава при 90 на равно и ненатоварена, иначе с литър отгоре - то хубава, хубава нафта, ама колко да е хубава, че да гори толкова малко при така описаните условия. Но е добър избор за голяма и комфортна кола, ако колегата търси такава, защото само цена е обявил, освен ако не съм го пропуснала. Иначе данъкът е 12 лева и гражданската идва по-малко.Като изключим лиричното отклонение, мисля че този двигател ще стои по-добре на фокус. Въпреки смятам, че клиото е по-добрият избор за по-малка кола.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Моя приятелка има Фокус 1.8 ТДЦИ 2004г. и вече 2 години си кара колата с усмивка.Вчера за първи път се наложи да ремонтира и нещо на термостата, примерно регулатор, който струва 200лв.И без друго е време за смяна на масла/ролки/ремъци.... мисля, че 500лв. обслужване по колата за 2 години е добра сума
Коментар
-
ele написа:Na4ko_0: Нямам намерение да се заяждам, нито пък двигателят ми е скапан, само че колата не лети чак толкова много. Много носи, но е тромава, а ако пътят тръгне нагоре, си вързан след някой бавно движещ се. На светофарите едва отделя, докато влезе в обороти. Иначе по равно и особено надолу - лети. А за разхода нещо си объркал, това съвсем сериозно го казвам. Разход по книжка ми дава при 90 на равно и ненатоварена, иначе с литър отгоре - то хубава, хубава нафта, ама колко да е хубава, че да гори толкова малко при така описаните условия. Но е добър избор за голяма и комфортна кола, ако колегата търси такава, защото само цена е обявил, освен ако не съм го пропуснала. Иначе данъкът е 12 лева и гражданската идва по-малко.Като изключим лиричното отклонение, мисля че този двигател ще стои по-добре на фокус. Въпреки смятам, че клиото е по-добрият избор за по-малка кола.Fiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха
Коментар
-
vital написа:TDCI 1.8 e безсмъртен мотор. Имам го в баничарка Тоурнео на над 400хил км и преди това още една на същите км Единствения проблем и при двете е бил с дюзи, заради кофти нафта.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Всяка друга кола, която сме имали(знаеш донякъде с какво се занимавам) не е издържала толкова км. Не всеки Фокус е бил служебен В масовия случай над 100-150хил от нова започват големите проблеми.И аз познавам няколко човека, които вкарват коли, знам какво е И аз съм гледал как буквално изграждат волани или пластмаси по купето. Как вместо кит слагат вестници или брошури от магазини... И т.н и т.н...Изобщо не съм фен и на Форд. Една разходка в сервиза на Мотопфое също е доста показателна От този клас аз бих си взел такава, пак казвам защото около мен са се доказали като здрави. И в момента имам 2такива Фокуса около мен и шАфиорите си се кефят
Коментар
-
vital написа:Всяка друга кола, която сме имали(знаеш донякъде с какво се занимавам) не е издържала толкова км. Не всеки Фокус е бил служебен В масовия случай над 100-150хил от нова започват големите проблеми.И аз познавам няколко човека, които вкарват коли, знам какво е И аз съм гледал как буквално изграждат волани или пластмаси по купето. Как вместо кит слагат вестници или брошури от магазини... И т.н и т.н...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Няма никакво съмнение в това. Колкото по-нов модел, толкова по-зле като дълготрайно качество. За момента само корейците ме изненадват, ама и км-те са малко за сравнение.Много примери мога да дам и от нашата фирма и от конкуренцията и от познати с нови коли около мен, ама не е по темата.Така и така прецаквам темата Кога ще ме черпиш една бира
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар