Ако ще е италианско- забрави за 2,2 дизел.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на миниван
Collapse
X
-
la squadra azzurra написа:Пропускате Киа Карнивал, след 2003 г, с 2.9 CRDI, 144 кс., мисля беше! Място - бол, окачване - мноо яко, двигател - тоже/с нисък разход при това/. Има и изпълнения с кожен салон и разни други глезотии. +1 за Киата, от личен опит94' Fiat Punto 1.2 Rosso Swift
03' Alfa Romeo 156 SW 2.4 jtd Nero Metallico
02' Fiat Stilo 1.6 16v Grigio Steel
Коментар
-
аз пък взех киа каренс ,миниван 2002 г за 3000 лева ,мога да кажа че е мазда втора цедка,на колата всичко и работи и е с една идеапо грамотно направена от европейските коли ,белезите на разпределителните валове са си по местата и няма нужда да ги търсиш с приспособлениедвигателя има добра мощност ,ще видя като го обгазя какво ще станена 5 предавка с 60 км съм на 1600 оборота (не че го карам с толкова) щото на типото съм с 2000 на 5-та на 60 км /чтипо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
хюндай акцент 1.5 CNG
киа каренс +метан
Коментар
-
Dimo_J написа:И ако някой има наблюдения върху 2.8 в6 маторя в купето на Шаран....
Коментар
-
Dimo_J написа:Би ли споделил опита си?какъв мотор, какъв разход, поддръжка, обслубване?
Коментар
-
Чета тука през месец максимум изскачат теми по 5 страници за избор на автомобили. Колеги сигурен съм, че жените не сте ги избирали така. Отдели 2-3 модела, отиди покарай и избери. Какви са тия празни приказки тук Шарана е супер, Алхамбрата е Шаран, а Галаксито е Алхамбра. Двигателите са еднакви.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар