Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на миниван

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ако ще е италианско- забрави за 2,2 дизел.
    Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

la squadra azzurra написа:
      Пропускате Киа Карнивал, след 2003 г, с 2.9 CRDI, 144 кс., мисля беше! Място - бол, окачване - мноо яко, двигател - тоже/с нисък разход при това/. Има и изпълнения с кожен салон и разни други глезотии. +1 за Киата, от личен опит
      Нямам преки наблюдения , но Киа Карнивал в тест на Аутобилд 100 000 км даде прекалено много дефекти и беше определен като един от най- несполучливите автомобили създавани някога.
      94' Fiat Punto 1.2 Rosso Swift
      03' Alfa Romeo 156 SW 2.4 jtd Nero Metallico
      02' Fiat Stilo 1.6 16v Grigio Steel

Коментар

аз пък взех киа каренс ,миниван 2002 г за 3000 лева ,мога да кажа че е мазда втора цедка,на колата всичко и работи и е с една идеапо грамотно направена от европейските коли ,белезите на разпределителните валове са си по местата и няма нужда да ги търсиш с приспособлениедвигателя има добра мощност ,ще видя като го обгазя какво ще станена 5 предавка с 60 км съм на 1600 оборота (не че го карам с толкова) щото на типото съм с 2000 на 5-та на 60 км /ч
        типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
        хюндай акцент 1.5 CNG
        киа каренс +метан

Коментар

тези корейки някакси не са ми на сърце..... на карнивал като и видях краш теста ми се доплака

Коментар

Някой има ли идея откъм цени на части кой миниван как е.... обслужване и т.н.Почти съм готов с избора и мисля, че ще е VW шаран 1.9 116к.с след 2001-ва.Къде мога да вия примерни цени на частите(макар че не ми се вярва да са по скъпи от на пасат Б5)

Коментар

но почти май няма това да е избора ми , а сеат алхамбра 1.9 110 коня 99ти набор.Някой няма ли впрчатления от тея коли.Много лоша слава им се носи, почти като на фиатите.

Коментар

И ако някой има наблюдения върху 2.8 в6 маторя в купето на Шаран....

Коментар

По-добре дизел, това харчи толкова много, че и с газ му се губи края.

Коментар

Dimo_J написа:
                    И ако някой има наблюдения върху 2.8 в6 маторя в купето на Шаран....
                    Ето я твоята кола.http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=2xg27l

Коментар

това може би е моята кола, но не е това моя двигател

Коментар

Dimo_J написа:
                        това може би е моята кола, но не е това моя двигател
                        Да,между другото аз имам наблюдение над тази кола но бензин много здрава.Това ще е следващата.

Коментар

Би ли споделил опита си?какъв мотор, какъв разход, поддръжка, обслубване?

Коментар

Dimo_J написа:
                            Би ли споделил опита си?какъв мотор, какъв разход, поддръжка, обслубване?
                            Това което ми каза е че части се намират лесно,малко са цифра но досега не му се е налагало да сменя нещо.От година я търкаля по пътищата,ангренажа е бил сменен 300 км преди да вземе колата.Неговата е 2.4 бензин със газов инжекцион 150 к.сhttp://chrysler-bg.com/forum/viewfor...b3953641ето тук можеш да разбереш най-добре.

Коментар

Чета тука през месец максимум изскачат теми по 5 страници за избор на автомобили. Колеги сигурен съм, че жените не сте ги избирали така. Отдели 2-3 модела, отиди покарай и избери. Какви са тия празни приказки тук Шарана е супер, Алхамбрата е Шаран, а Галаксито е Алхамбра. Двигателите са еднакви.

Коментар

Working...
                              X