vital написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на миниван
Collapse
X
-
колега от 3 години карам Зафира като тази показана от колегата по -горе!!Купена е нова!!Е возията е твърда и седалките..............!!!след 300 км съм размазан,фиата ми е 100 по-приятен за каране!! Най-добрия ми приятел кара шаран много голяма и хубава кола!!!Със скъпи части,и много по-голяма от TOURAN!!!!
Коментар
-
Какво стана, избра ли си кола? Възраждам темата, защото и на мен ми предстои същото упражнение и ми е интересно взел ли си решение и какви впечатления си натрупал покрай търсенето По пинцип гледам за Сценик(след 2004), но сега видях и Фиат Улеси и доста ми допадна Е имам и треити вариант - пежо 307 комби, ама още ги мисля....Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
Fiat Bravo 1.4 120k.с.
Коментар
-
rebel написа:От форд Галакси имам положителни впечатления - 300 000 километра и си вървеше като пушка! Зафирата съм чувал, че доста проблеми прави, но май е по-комфортна. VW си е VW - след като имаш пасат, предполагам си се уверил в това. Рено също имат хубави ванчета.....Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Интересна ми е темата защото и аз се замислям за нещо такова. Зафира няма да си купя защото имам такава служебна от нова, и виждам, че е здрава, ама ако се счупи нещо и малко да е цената е ужасна. Бих попитал автора на темата и всички колеги за Фиат Улисе какви са мненията.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Още един глас за Шарана.Карал съм такъв 1.9 TDI. Много приятен автомобил. Икономичен е... не харчи много в сравнение с Октавиа със същия двигател при положение, че Шарана е доста по-тежък. Поддръжката... ами дизел и то на фолксваген си е по-тежка работа, особено ако е новото TDI - помпа-дюза. Но пък всички знаят колко са корави TDI двигателите.Като комфорт, Шарана не е кой знае какво, НО въпреки това е адски удобен. На дълъг път просто не се усеща пътуването... предполагам при всички ванове е така, нали това е предназначението.
Коментар
-
kim_ko написа:Още един глас за Шарана.Карал съм такъв 1.9 TDI. Много приятен автомобил. Икономичен е... не харчи много в сравнение с Октавиа със същия двигател при положение, че Шарана е доста по-тежък. Поддръжката... ами дизел и то на фолксваген си е по-тежка работа, особено ако е новото TDI - помпа-дюза. Но пък всички знаят колко са корави TDI двигателите.Като комфорт, Шарана не е кой знае какво, НО въпреки това е адски удобен. На дълъг път просто не се усеща пътуването... предполагам при всички ванове е така, нали това е предназначението.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Преди известно време си бях направил труда да изровя всичко възможно за (Улис,Федра,807 и С8 разликата е само в емблемите) (Шаран,Галакси и Алхамбра също разликата е в емблемите) (Зафира , Спейсстра на мицубиши са на една платформа но са доста по малки и не комфортни по добре някое комби пред тях) В крайна сметка заключението на доста експерти в областта не само български а и чуждестранни беше че всички тези ванове са в отговор на Рено Еспейс. Който в крайна сметка повече от 15г. е ван номер едно на европа.Но ако трябва да избирам от изброените бих се спрял на Форд Галакси .Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
Dimo_J написа:а как ме кефи Lancia Phedra .... не е истина.Chrysler Voyager 2.5TD/ 2000г.
ex. Fiat Tempra /`91 / 1.9TDS
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар