Малко помощ ми требе...Искам да пусна нет от лаптопя на таблета през уайърлеса на лаптопа, като нета го смуча от едно юсб стикче на мтел, хуавей, накакъв си модел. Идеята е като ида на морето да мога да ползвам нета от мтел на таблета. Сръпките които правя са: Шервам връзката на стикчето, после създавам ад хок мрежа и свързвам таблета с нея - връзва се нормално, само дето между ад хок мрежата и мрежата на стикчето няма връзка... Изчетох сума ти неща в нета, все съветват да правя, това което и правя...Има една програмка Connectfy се казва, тя точно това прави безболезнено, ама от такива юсб адптори само про версията пуска връзка, а е 50 кинта, които не ми се дават за да позлвам само една седица...Имам чувството че пропускам някъде нещо, ама 2 часа ровя вече и ми писна...Някак си не мога да направя връзка между двата адаптора... Да затече между тях нетя. И на двата на тсп настройките е дадено да са автоматични. Лаптопа е с вин7, ултимейт. Таблета е айпад, но това няма значение. Наскоро видях една статия в дира, за програма точно за такова споделяне, и то безплатна, но не мога да си спомня името й. Иначе тая конектифай е точно каквото ми трябва ама и кракове няма като хората
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за пускане на нет от лаптопа на таблета...
Collapse
X
-
Ще пробвам довечера с твоето предложение, изглежда интересно и леко.Така и не мога да се сетя какво бях гледал обаче...Някаква друга програмка беше, лицензирана и от Майкрософт и от Епъл...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
rebel написа:Аз нещо не долавям! Искаш на морето да си вземеш лаптопа и таблета и да си направиш хотспот с който да имаш интернет и на 2те устройства така ли?Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Явка, можеш да пробваш с те т’ва.От настолен компютър с интернет по кабел става магарията която искаш да направиш, мисля, че и при теб ще стане.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Еми от 1вия пост излиза така, че искаш лаптопа да си остане в София, а таблета на морето :D Или поне аз така го разбрах и се почесах по главата. Не можеш ли да сложиш сим картата в таблета и през него да направиш хот спот? На galaxy даже не трябва отделно приложение да теглиш! Има си го в настройките на таблета.Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
rebel написа:Еми от 1вия пост излиза така, че искаш лаптопа да си остане в София, а таблета на морето :D Или поне аз така го разбрах и се почесах по главата. Не можеш ли да сложиш сим картата в таблета и през него да направиш хот спот? На galaxy даже не трябва отделно приложение да теглиш! Има си го в настройките на таблета.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Явка, а как седи въпроса с нета на телефона ти?Щото аз на Нова година бях шернал от Нокията ми мобилния нет, и 2-3 лаптопа и други телефони влачиха от моя нет (БЕЗПЛАТНО, както се оказа накрая... пък аз се надявах на 2-3 ракии поне ).Уф... ама той и телефона ти е ябълка...пък те не са много по споделянето на каквото и да е...
Коментар
-
С телефона мога да споделям, има си програмка за това, ама е мноо дрът- на над 4 години е, първия модел, и няма 3G, което означава че смуче само по GPRS, а там е една скорост...Не случайно искам това да направя!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
И имаш айпад без GSM модул??? Разхищение на кинти. Общо взето не съм си играл с твоята драма и не мога да помогна, само спамя. Но ... и аз имам една драма дето тая вечер ще я играя и дано имам резултат - ще споделя.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Я, малко от извора: http://windows.microsoft.com/en-us/w...ection-Sharing , че нещо много се омотахте. И с видео: http://www.youtube.com/watch?v=ifDyMaWC0MkП.с. Или дай на ЛС мейл да ти пратя Connectify Pro 3.4Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
jenshen73 написа:И имаш айпад без GSM модул??? Разхищение на кинти. Общо взето не съм си играл с твоята драма и не мога да помогна, само спамя. Но ... и аз имам една драма дето тая вечер ще я играя и дано имам резултат - ще споделя.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
simeon3000 написа:Я, малко от извора: http://windows.microsoft.com/en-us/w...ection-Sharing , че нещо много се омотахте. И с видео: http://www.youtube.com/watch?v=ifDyMaWC0MkП.с. Или дай на ЛС мейл да ти пратя Connectify Pro 3.4Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар