Малко помощ ми требе...Искам да пусна нет от лаптопя на таблета през уайърлеса на лаптопа, като нета го смуча от едно юсб стикче на мтел, хуавей, накакъв си модел. Идеята е като ида на морето да мога да ползвам нета от мтел на таблета. Сръпките които правя са: Шервам връзката на стикчето, после създавам ад хок мрежа и свързвам таблета с нея - връзва се нормално, само дето между ад хок мрежата и мрежата на стикчето няма връзка... Изчетох сума ти неща в нета, все съветват да правя, това което и правя...Има една програмка Connectfy се казва, тя точно това прави безболезнено, ама от такива юсб адптори само про версията пуска връзка, а е 50 кинта, които не ми се дават за да позлвам само една седица...Имам чувството че пропускам някъде нещо, ама 2 часа ровя вече и ми писна...Някак си не мога да направя връзка между двата адаптора... Да затече между тях нетя. И на двата на тсп настройките е дадено да са автоматични. Лаптопа е с вин7, ултимейт. Таблета е айпад, но това няма значение. Наскоро видях една статия в дира, за програма точно за такова споделяне, и то безплатна, но не мога да си спомня името й. Иначе тая конектифай е точно каквото ми трябва ама и кракове няма като хората
![Smile](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_smile.gif)
Коментар