През деня карах без фарове. След като приеха закона продължавам да карам и ще карам без фарове през деня, докато някой полицай не ме спре. Според мен идеята на фаровете е да ти осветяват пътя през нощта и при намалена видимост. Пък да си приемат закони каквито си искат.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Караме на фарове през цялата година- МВР против по еко причи
Collapse
Заключена тема
X
X
-
T_SHOW написа:През деня карах без фарове. След като приеха закона продължавам да карам и ще карам без фарове през деня, докато някой полицай не ме спре. Според мен идеята на фаровете е да ти осветяват пътя през нощта и при намалена видимост. Пък да си приемат закони каквито си искат.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Еее, стига с това забелязване! Някой нагоре каза, че който не вижда, да ходи на лекар или на проверовъчен изпит. Утре ще ни накарат да си боядисаме колите в свтоотразителен цвят (като велосипедистите), а на тавана да сложим зелен буркан. В града НЯМА нужда от дневни светлини и то през лятото! Ако всеки спазва ограниченията, и кьорав да си пак ще "забелязваш" останалите. Ще кажете, че не всички карали с позволена скорост? ОК, но вместо да се мисли как да се накарат хората да спазват ЗДП, се измисля една простотия (лично мнение), която един вид оправдава нарушителите. Аман!Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
sok1 написа:Еее, стига с това забелязване! Някой нагоре каза, че който не вижда, да ходи на лекар или на проверовъчен изпит. Утре ще ни накарат да си боядисаме колите в свтоотразителен цвят (като велосипедистите), а на тавана да сложим зелен буркан. В града НЯМА нужда от дневни светлини и то през лятото! Ако всеки спазва ограниченията, и кьорав да си пак ще "забелязваш" останалите. Ще кажете, че не всички карали с позволена скорост? ОК, но вместо да се мисли как да се накарат хората да спазват ЗДП, се измисля една простотия (лично мнение), която един вид оправдава нарушителите. Аман!браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар