Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Караме на фарове през цялата година- МВР против по еко причи
Collapse
Заключена тема
X
X
-
vital написа:Не разбирам защо не затворите темата, само се дразните едни-други...Законът е факт, каквито и изсмукани от пръстите доводи и за двете страни да пишете са напълно безсмислени...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Така си е.Закона е факт и трябва да се изпълнява. Друг е въпроса че има безброй закони които въобще не се изпълняват и този ще мине в тяхната графа.Има и закон че максималната скорост по междуградските пътища е 90км ама пердашим със 120-130км. Има закон че по магистралите е максималната 130км ама по форума се хвалим че караме с 160 -180км. Така ,че това изменение на закона за движение със фарове е налива от пусто в празно относно теорията, че катастрофите ще намалеят. Вече късите ми светлини и на двете коли са така направени ,че щом заработи двигателя се включват автоматично.Обаче това не ме прави ни най малко по защитен на пътя.
Коментар
-
коцев написа:Така си е.Закона е факт и трябва да се изпълнява. Друг е въпроса че има безброй закони които въобще не се изпълняват и този ще мине в тяхната графа.Има и закон че максималната скорост по междуградските пътища е 90км ама пердашим със 120-130км. Има закон че по магистралите е максималната 130км ама по форума се хвалим че караме с 160 -180км. Така ,че това изменение на закона за движение със фарове е налива от пусто в празно относно теорията, че катастрофите ще намалеят. Вече късите ми светлини и на двете коли са така направени ,че щом заработи двигателя се включват автоматично.Обаче това не ме прави ни най малко по защитен на пътя.
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Дидо, мама му стара, на тебе от колко далече ти е необходимо да видиш една кола за да реагираш?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
коцев написа:BolgAryan написа:Коцев, очаквах да си по наясно със закона. Ограничението по магистралите вече е 140 кмFiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
коцев написа:BolgAryan написа:Коцев, очаквах да си по наясно със закона. Ограничението по магистралите вече е 140 км
Коментар
-
Dockera написа:коцев написа:BolgAryan написа:Коцев, очаквах да си по наясно със закона. Ограничението по магистралите вече е 140 кмбраво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
slonikon написа:догодина сигурно ще ни задължат да караме по-магистралите с постоянно натиснати клаксони, че да ни чуе и да се огледа говедото, преди да пресече магистралатаFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар