infineon написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Караме на фарове през цялата година- МВР против по еко причи
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
-
аз ще ги уведомявам Нали знаеш че със сигурност ще има акция Светлина по повод, случката Пп Та след толкова много страници тротоарна плямпалогия аз е разбрах какво толкова ви пречи да карате на фарове, ама нищо ще се научите.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
emzo написа:На мен ми пречи само и единствено заради стоте милилитра повече разход на гориво, нооооооооооооо ще го преживея, ще искам увеличение на заплататаA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
chaveto написа:Immortal написа:Никой не ми е обяснил какво общо имат фаровете с акумулатора все още?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
slonikon написа:ogi28b написа:Ще повторя: твърдо ЗА карането на къси целодневно, целонощно, целогодишно, во веки веков, само и единствено заради онези откровени мухльовци, които по време на снеговалеж или дъжд, или мъгла - карат без каквито и да е включени светлини. Нали повечето сте ходили по разни казарми и такива места - заради един, който се е насрал, наказват цялата рота. Е така, заради единици, които не включват светлини в дъжд, че даже и в сумрак, и след залез слънце - всички трябва да карат със светлини.Steliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:slonikon написа:ogi28b написа:Ще повторя: твърдо ЗА карането на къси целодневно, целонощно, целогодишно, во веки веков, само и единствено заради онези откровени мухльовци, които по време на снеговалеж или дъжд, или мъгла - карат без каквито и да е включени светлини. Нали повечето сте ходили по разни казарми и такива места - заради един, който се е насрал, наказват цялата рота. Е така, заради единици, които не включват светлини в дъжд, че даже и в сумрак, и след залез слънце - всички трябва да карат със светлини.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
коцев написа:Абе със светлините стана същото като говоренето по телефон в колата . Ако си с устройство може да говориш, а ако нямаш глоба . Иначе ако си пушач можеш да пушиш и едната ти ръка да е заета с цигарата и проблем няма . Можеш и баничка да ядеш ,проблем няма . Но не можеш да държиш телефончето и да говориш защото ти е заета ръката .Пълни глупости на търкалета .И при двата случая и с устройство и без устройство водача си отклонява вниманието от пътя което е много опасно .А ни излизат с номера че трябвало и двете ръце да са му свободни , ами като пуши цигара да не с краката си да я държи . Така е и със светлините . Светлините щели да намалят катастрофите . Фантазии.
Коментар
-
slonikon написа:jenshen73 написа:slonikon написа:ogi28b написа:Ще повторя: твърдо ЗА карането на къси целодневно, целонощно, целогодишно, во веки веков, само и единствено заради онези откровени мухльовци, които по време на снеговалеж или дъжд, или мъгла - карат без каквито и да е включени светлини. Нали повечето сте ходили по разни казарми и такива места - заради един, който се е насрал, наказват цялата рота. Е така, заради единици, които не включват светлини в дъжд, че даже и в сумрак, и след залез слънце - всички трябва да карат със светлини.Steliyan's Life!
Коментар
-
Дявол/Евангелие. Не бъркай отнемането на живот с евентуалното спасяване на такъв. Това, че не ти харесва, не означава, че е грешно. Щом аз мога 12 години да карам всичките си коли на фарове и още нито съм обеднял, нито оглупял - означава, че и всички могат.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар