В БГ няма нормален полицай, който да ви глоби за 1 крушка- най- много да си я смениш на момента с резервна- а между другото дневна светлина е педерастия да го знаете-нито се вижда отдалече, нито е красиво- педерастия...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Караме на фарове през цялата година- МВР против по еко причи
Collapse
Заключена тема
X
X
-
КИМИ написа:В БГ няма нормален полицай, който да ви глоби за 1 крушка- най- много да си я смениш на момента с резервна- а между другото дневна светлина е педерастия да го знаете-нито се вижда отдалече, нито е красиво- педерастия...Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
ivancho написа:вторник ще излезе, а казват, че от петък вече ще следятVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:...jenshen73 написа:Айде да се радваме на малките "бонуси", които имаме, като бълхари.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Правя си неска следния тест - имам термометър с метър жичка и сензор на края му, ползвам си го за разни неща......А че къмто 13 часа наобед понеже ми се очерта малко градско каране, взех че извадих крушката на дългите и вкарах кабела с сензора вътре във фара и затворих обратно капачето му.......най - щеше да е добре пред късите да да го мушна но там съм с лупи и не става.......естествено карам без включени фарове......След половин час из града и насам натам, спирам пред нас - отварям веднага капака и на дисплея закрепен до баласта на ксенона пише 49.7 градуса.......тва вътре във фара, дето не влиза въздух.......Мотах се към 2 часа из нас, колата стои на слънце и припек.......Излизам след 2 часа и нещо, отварям капака и гледам 57.4 градуса.......Интересно ако на тия градуси вътре във фара пусна и едни къси 100 ватови крушки колко ли ще изтрае рефлектора и изобщо околната пластика.......Надявам се сега някой да ме успокои и да каже че си кара лятоска и през деня на къси без ксенон/лупи и на рефлектори дълги години без проблеми и ще съм безкрайно доволен.......jenshen73 написа:че чак ти се чудя как ходиш до кенефа с тая противоречива същност, която имаш... Изобщо не долови иронията ми май, а?Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Че това си е пълна глупост да се кара и през деня на къси светлини ,спор няма .Няма да намалеят катастрофите и убитите, ами си мисля че ще са и в повече, защото рисковите водачи ще добият още по голям кураж да карат с несъобразена скорост разчитайки ,че ще виждат всичко насреща и ще бъдат виждани от насрещните водачи.Една голяма илюзия.
Коментар
-
Опитвате се да правите заключения за неща, за които хората отдавна са направили изследвания, провели са тестове, и са стигнали до единствения верен извод, че включените фарове намаляват риска от ПТП.Не се правете на по-големи разбиратели от хората, на които това им е работата.И виждам тук хора, които винаги са били за спазване на разпоредбите, а сега нещо се бунтуват. Спазвайте бе!Точно пък на нас, собствениците на италиански кочини ни е най-лесно. Завърташ копчето на ВКЛ и го забравяш.От 2004 година карам италианска кола, от тогава фарове не съм изключвал.
Коментар
-
Immortal написа:Опитвате се да правите заключения за неща, за които хората отдавна са направили изследвания, провели са тестове, и са стигнали до единствения верен извод, че включените фарове намаляват риска от ПТП.Не се правете на по-големи разбиратели от хората, на които това им е работата.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Караме на фарове през цялата година- МВР против по еко причи
Може би това за идиотите е една от причините законотвореца да предложи това изменение .А в този форум има люде , които винаги са контра , но добре че мнението им не е меродавно.Две недели пътувам по път Е 70 в участъка Разград - Шумен където има следната подредба на автомобили : поляк ( с включени светлини ) - румънец ( с включени светлини ) - нашего брата ( ,, екологично ’’ възпитан ) .Изпреварването , както се досещате , е истинско приключениеFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар