Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Караме на фарове през цялата година- МВР против по еко причи

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз съм вече готов.Нека закона влезе в сила ....СЕГА.....Вместо да се дърлите за глупости... действайте......Съгласни... не съгласни,никой не ни пита.....Главата в чувала и напред.....хах
    Прикачени файлове
    FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

Я гледай какъв красавец е станал! Браво!
      Няма начин да няма начин!

Коментар

готов си за глоба
        Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

BUMAR написа:
          готов си за глоба
          За какво нарушение ?

Коментар

Като гледам снимката, тези светлини са монтирани според предписанията, остава да имат одобрение от типа Е3/7/24... и не могат да те барнат.На таблото на всички Браво/Брава/Мареа, а може би и на другите - има един извод от лоста за светлини, който е предвиден да подава +12 когато лостът е на нула, идеята е да захранва дневни светлини. Ако свързвате такива LED-светлини - най-добре е там, плюсът си прекъсва сам, като се включат габарити. Замислям се и аз да махна модула от дългите и да си монтирам подобни като на galinchooo.

Коментар

Откъде мога да си купя такива. Веднъж вече ме спираха със Стилото, два пъти в рамките на 10 минути, защото ми беше изгорял единият фар. И ме пита катаджията, толкова бензиностанции подмина, защо не го смени. Аз имах резервна крушка, вдигнах му капака и го питах как да го сменя на пътя. С тоя ми ти нов закон усещам, че ме очакват доста такива разправии, а на пътя просто няма наистина как да го сменя, не че няма, ама като съм тръгнал за някъде да спра, да сваля гумата (ако е отляво), да сваля подкалника.... ужас. На бравото почти същата трагедия

Коментар

Влизаш в първия срещнат магазин за автоаксесоари и тунинг и питаш за дневни светлини. Отваряш ги и гледаш на стъклото/пластмасата отпред дали има щамповано E7 оградено в кръгче. Ако има - значи са законни, остава само да са монтирани правилно.

Коментар

Сега чух по новините че закона за фаровете влиза от вторник
                  Fiat Brava ELX 1.6 16V

Коментар

За голямо съжаление на тези,които пише Е4(както трябва да е),са над 100лв....стигат и до 170лв..Не знам защо са толкова скъпи.Моите са със същата осветеност(мощните диоди),само че пише СЕ(в кръгче) и ISO9001.Взех ги за 40лв.Монтирал съм ги според изискванията за монтаж.Само за информация,има и по евтини(около 18-25лв) но с обикновени диоди и нямат нужната осветеност.Светят осезаемо по слабо и от едни 100метра да речем изобщо не се виждат.Това предполага със сигурност спиране с едни 50лв глоба...

Коментар

намерих това http://www.ebay.com/itm/White-Car-LE...4cfa7a9248за 12 долара. най-отдолу има спецификации за осветеност 80-90 лумена. това достатъчно ли е?
                      браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Аз намерих тези които имат необходимия щемпел за сертифициране като дневни светлини.http://www.iv-auto.com/product_info....roducts_id=192 http://www.autopro.bg/drl-%D0%B4%D0%...BE%D0%B4%D0%B0
                        Обичам си работата.

Коментар

Valentin_V написа:
                          Аз намерих тези които имат необходимия щемпел за сертифициране като дневни светлини.http://www.iv-auto.com/product_info....roducts_id=192 http://www.autopro.bg/drl-%D0%B4%D0%...BE%D0%B4%D0%B0
                          Най интересното е че моите са същите като тези и съм ги тествал с такива същите(когато ги купувах).Исках да се уверя че наистина светят а не като по евтините само за гъзария.Светят по един и същи начин(като цвят и сила).Само дето явно за сертификат искат още едни 50лв отгоре...Страшни измамници са еййййй....Ще си изкараме по един сертификат без пари..то се е видяло...

Коментар

малко извън темата замислям се да си взема и аз едни такива но няма ли опастност някое пишлемета да ги свалят че като знам колко алчни хора има .. скоро бяха ми свалили антената пак какво остава за тея дрл светлини
                            Fiat Brava ELX 1.6 16V

Коментар

nikolovvd написа:
                              jenshen73 написа:
                              Ти това ТЮВ да знаеш, че означава ГТП на български?
                              Ако беше така 50% от колите, камионите и автобусите в България нямаше да се движат. Тия педантични германци само за 1-2 кв.см. ръжда спират колата от движение, докото не се оправи проблема.
                              Мисълта ми беше, че TUV е немският еквивалент на българското ГТП и вайс-верса, но все искате да пиша повече, като за хора с по-малко. Това, че в България се минава между капките е все още по-ред причини. Примерно - колко от шофьорите на коли, които да са бракувани отдавна в Германия биха гласували за БатБойкоБорисов ако не могат да минат ГТП от раз, аааа? Или да обяснявам като на бавни, как на моята кола и няма нищо, но заради едни ксенони можех да не мина ГТП? Айде да се радваме на малките "бонуси", които имаме, като бълхари.
                              Steliyan's Life!
                              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
                                Или да обяснявам като на бавни, как на моята кола и няма нищо, но заради едни ксенони можех да не мина ГТП?
                                Че защо да не минеш ?

Коментар

Working...
                                X