Спокойно, историята е доказала, че когато се приеме една такава простотия, тя бива отменена скоро. ЗДП е един от най-ръчкания закон, така че следващото народно събрание убеден съм ще премахне тази недомислица. Според мен една кола се забелязва още по добре ако и сложим и жълта сигнална лампа!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Караме на фарове през цялата година- МВР против по еко причи
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Не разбирам защо има толкова недоволни. Поне 3 пъти съм попадал в кофти ситуация заради нинджи, които се движат с по 120 км/час срещу мен."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:Не разбирам защо има толкова недоволни. Поне 3 пъти съм попадал в кофти ситуация заради нинджи, които се движат с по 120 км/час срещу мен.punto HGT
Коментар
-
M5kov написа:Не разбирам защо има толкова недоволни. Поне 3 пъти съм попадал в кофти ситуация заради нинджи, които се движат с по 120 км/час срещу мен.
Коментар
-
nikolce написа:... А тези светлини които се монтират допълнително, с ЛЕД-ове, не знам тях дали признават. Пък ще стоят грозно,....Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
donnna написа:Идиоти!!!Вместо да помислят да се оправи маркировка, знаци и пътища - наи-голмия дерт са им фаровете....EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
Ами на мен пък не ми пречи този закон, стига да не е просто поредната врътка да ни съберат пари от актове! Аз попринцип си карам на фарове и на фиата изобщо не ги изключвам! Попринцип съм ЗА всичко което би повишило вниманието на шофьорите и което би помогнало да се предотврати поне 1 тежка катастрофа! А като бонус приемам това, че голяма част от собствениците на маркови бегачки, ще вземат решение да махнат отвратителния китайски ксенон, който ми бърка в очите нощем!Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
по принцип трябва доста да се чете, щото има хиляди наредбино трябва да имат маркировкаи да отговорят на европейската наредба, която казва къде точно трябва да са монтирани:Външният край на светлините не трябва да бъде на повече от 400 мм. от най-крайния външен ръб на превозното средство. Разстоянието между вътрешните краища на двете дневни светлини не трябва да бъде под 600 мм. или 400 мм., когато общата ширина на превозното средство е под 1 300 мм. Височината от земята трябва да бъде между 250 мм. и 1 500 мм.има и изисквания за осветеността, но щом са от одобрен тип - значи отговарят на това изискване
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар