Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Караме на фарове през цялата година- МВР против по еко причи

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Спокойно, историята е доказала, че когато се приеме една такава простотия, тя бива отменена скоро. ЗДП е един от най-ръчкания закон, така че следващото народно събрание убеден съм ще премахне тази недомислица. Според мен една кола се забелязва още по добре ако и сложим и жълта сигнална лампа!

Коментар

Не разбирам защо има толкова недоволни. Поне 3 пъти съм попадал в кофти ситуация заради нинджи, които се движат с по 120 км/час срещу мен.
      "Без сърца, сме просто машини"
      Toyota Prius 1.5 Hybrid
      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
        Не разбирам защо има толкова недоволни. Поне 3 пъти съм попадал в кофти ситуация заради нинджи, които се движат с по 120 км/час срещу мен.
        Когато на тия нинджи им се забрани издаването на свидетелство за управление на МПС, тогава няма и да има нужда да караме на фарове, не са ни виновни фаровете, а културата на шофиране на задкормилните устройства и съм сигурен, че с фаровете проблема пак няма да се реши
        punto HGT

Коментар

M5kov написа:
          Са ще ти кажат да си оправиш зрението Иначе и аз одобрявам новината. Не ми се искаше да слагам ДРЛ на ксенон, ама това е.А тези светлини които се монтират допълнително, с ЛЕД-ове, не знам тях дали признават. Пък ще стоят грозно,....
          00' Bravo 105 JTD

Коментар

а от кога влиза в сила това
            типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
            хюндай акцент 1.5 CNG
            киа каренс +метан

Коментар

nikolce написа:
              ... А тези светлини които се монтират допълнително, с ЛЕД-ове, не знам тях дали признават. Пък ще стоят грозно,....
              Те си имат сертификати, ако не са фалшименто разбира се! Обаче подкрепям напълно за това, че са адски грозни, а и поне на моят фиат ще стоят отвратително. Незнам как стои въпроса с монтажа им, може би ще трябва в спец.,лицензиран сервиз да се монтират ... :D !!!
              Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
              Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
              http://www.keepfighting.ms

Коментар

donnna написа:
                Идиоти!!!Вместо да помислят да се оправи маркировка, знаци и пътища - наи-голмия дерт са им фаровете....
                Именно.Който си е тъпанар такъв ще си остане и след като пусне фаровете.Вместо да се набляга на санкционирането на изнаглели шофьори каращи почти постоянно в нарушения се занимават с вятърничеви работи...И докато пишат поредния акт на някой човек дето му е последен дерт да мисли за фаровете покрай тях пак ще мине някой уличен състезател със 120 без да спре на пешеходната пътека ей така да се покаже пред приятелите си колко е велик,а куките съответно тъпи
                EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
                Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

Ами на мен пък не ми пречи този закон, стига да не е просто поредната врътка да ни съберат пари от актове! Аз попринцип си карам на фарове и на фиата изобщо не ги изключвам! Попринцип съм ЗА всичко което би повишило вниманието на шофьорите и което би помогнало да се предотврати поне 1 тежка катастрофа! А като бонус приемам това, че голяма част от собствениците на маркови бегачки, ще вземат решение да махнат отвратителния китайски ксенон, който ми бърка в очите нощем!
                  Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

Е как го реши това,че ще махнем ксенона не разбрах?!
                    EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
                    Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

по принцип трябва доста да се чете, щото има хиляди наредбино трябва да имат маркировкаи да отговорят на европейската наредба, която казва къде точно трябва да са монтирани:Външният край на светлините не трябва да бъде на повече от 400 мм. от най-крайния външен ръб на превозното средство. Разстоянието между вътрешните краища на двете дневни светлини не трябва да бъде под 600 мм. или 400 мм., когато общата ширина на превозното средство е под 1 300 мм. Височината от земята трябва да бъде между 250 мм. и 1 500 мм.има и изисквания за осветеността, но щом са от одобрен тип - значи отговарят на това изискване
                      2015 Renault Megane Expression GT
                      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Ами реших, че като светят по цял ден ще горят по-бързо, а до колкото знам крушките са по скъпи, такава някаква логика извадих, но нещо явно съм на камък :D Няма отърване от вас! :D Има ли ксенон - стопове, да ви го връщам?
                        Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

Jimy написа:
                          Обаче подкрепям напълно за това, че са адски грозни,...
                          Хъмм, от този тип не стоят толкова грозно:
                          00' Bravo 105 JTD

Коментар

Много ми е интересно как разпознавате китайски от некитайски ксенон.

Коментар

Airfan написа:
                              Много ми е интересно как разпознавате китайски от некитайски ксенон.
                              Всъщност май няма не-китайски

Коментар

Аз съм за от както имам колата не съм ги спрял.. не ми пречат дори ми е по яко като са пуснати.. а пък и като пускам мигачите е по удобно лостчето като са пуснати фаровете :D
                                Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
                                Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Working...
                                X