ще се купува DRL модул :D Оги ми е обещал да го монтира
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Караме на фарове през цялата година- МВР против по еко причи
Collapse
Заключена тема
X
X
-
кола
Тия изобщо не са знаели какво приемат. Няма точна статистика в България кой как е направил ПТП .Има някакви статистики но никой не е седял на улицата да гледа виждат ли се повече колите или не . Всеки казва не го видях .Никой не си признава че е блеел докато е карал или си е мислил за друго докато кара.Сега само фирмите за ремонти и ЛУКОИЛ за горивото ще печели.Загиналите пак ще са си загинали. Догодина ще кажат има намаление на происшествията ще има щото хората по малко ползват колите щото нямат пари.
Коментар
-
За мен темата се изчерпва от:"някои държави от Европа изискването е препоръчително, в други изискването се отнася само за движение извън населените места. В Австрия е било въведено общо задължение, което след една година, на 1 януари 2008 година е отменено, тъй като е преценено че не води до реален ефект върху безопасността."и"Господин Микев, има ли страна на Балканският полуостров, а също така Италия, Франция, Испания и Португалия,които са в нашия географски пояс да са въвели това изискване и ако не са го въвели, означава ли това , че те не са достатъчно далновидни и не отчитат влиянието на този фактор."щото държавата взема решения на основата на:"Г-Н ВАЛЕНТИН МИКЕВ: Позволете ми да не правя такава аналогия и такова сравнение. Изразих само моето мнение. Дългогодишният ми опит в тази област ми дава основание да твърдя това, което току що казах, мисля че има основание затова."а не на основа мнението на собствените си експерти (МВР в случая) и международния опит, затова сме на това дередже.извън темата - що имам усещането, че вече даже протоколчиците в НС не правят разлика между за_това и затова?!браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Много неприятна новина... утре се захващам с модификация на фаровете - бутам на мястото на габаритните крушки халогенки от лунички 35 ватови, демонтирам "калпачетата" и готово - карам на фарове... не ми се съсипват по три комплекта найт брейкъри заради глупости!Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
Да сме живи и здрави, след като умните глави в парламента са го приели така ще е ..... няма да се учудя ако утре приемат закон в, който е записано следното: "За още по добра видимостта на МПС по пътната мрежа в страната с цел намаляване на ПТП е задължително всички МПС да бъдат пребоядисани в цветовете на дъгата за да се виждат от километри" .... и веднага си сменям професията на автобояджияpunto HGT
Коментар
-
Sev написа:ще се купува DRL модул :D Оги ми е обещал да го монтираПежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
От 240 олигофрени не съм очаквал и друго.Страхотния авторитет в тази област г-н Микев ако имате щастието 2 минути да поговорите с него, на 20-тата секунда ще се чудите дали ще му стигне пипето да се прибере до в къщи...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Jimy написа:Sev написа:ще се купува DRL модул :D Оги ми е обещал да го монтира
Коментар
-
Sev написа:Jimy написа:Sev написа:ще се купува DRL модул :D Оги ми е обещал да го монтира
Коментар
-
Sev написа:Jimy написа:Sev написа:ще се купува DRL модул :D Оги ми е обещал да го монтира
Коментар
-
Sev написа:...пътния полицай никога няма да те спре за това...Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар