Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Караме на фарове през цялата година- МВР против по еко причи

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ще се купува DRL модул :D Оги ми е обещал да го монтира
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

За какво ти е DRL?Връткаш ключа и повече не го пипаш.
      "Без сърца, сме просто машини"
      Toyota Prius 1.5 Hybrid
      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

няма нужда да работят 150 ватамогат да работят 20 :D няма смисъл да свети табло, габарити - предни и задни, осветление на номер...

Коментар

кола

Тия изобщо не са знаели какво приемат. Няма точна статистика в България кой как е направил ПТП .Има някакви статистики но никой не е седял на улицата да гледа виждат ли се повече колите или не . Всеки казва не го видях .Никой не си признава че е блеел докато е карал или си е мислил за друго докато кара.Сега само фирмите за ремонти и ЛУКОИЛ за горивото ще печели.Загиналите пак ще са си загинали. Догодина ще кажат има намаление на происшествията ще има щото хората по малко ползват колите щото нямат пари.
          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

За мен темата се изчерпва от:"някои държави от Европа изискването е препоръчително, в други изискването се отнася само за движение извън населените места. В Австрия е било въведено общо задължение, което след една година, на 1 януари 2008 година е отменено, тъй като е преценено че не води до реален ефект върху безопасността."и"Господин Микев, има ли страна на Балканският полуостров, а също така Италия, Франция, Испания и Португалия,които са в нашия географски пояс да са въвели това изискване и ако не са го въвели, означава ли това , че те не са достатъчно далновидни и не отчитат влиянието на този фактор."щото държавата взема решения на основата на:"Г-Н ВАЛЕНТИН МИКЕВ: Позволете ми да не правя такава аналогия и такова сравнение. Изразих само моето мнение. Дългогодишният ми опит в тази област ми дава основание да твърдя това, което току що казах, мисля че има основание затова."а не на основа мнението на собствените си експерти (МВР в случая) и международния опит, затова сме на това дередже.извън темата - що имам усещането, че вече даже протоколчиците в НС не правят разлика между за_това и затова?!
            браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Много неприятна новина... утре се захващам с модификация на фаровете - бутам на мястото на габаритните крушки халогенки от лунички 35 ватови, демонтирам "калпачетата" и готово - карам на фарове... не ми се съсипват по три комплекта найт брейкъри заради глупости!
              Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

Да сме живи и здрави, след като умните глави в парламента са го приели така ще е ..... няма да се учудя ако утре приемат закон в, който е записано следното: "За още по добра видимостта на МПС по пътната мрежа в страната с цел намаляване на ПТП е задължително всички МПС да бъдат пребоядисани в цветовете на дъгата за да се виждат от километри" .... и веднага си сменям професията на автобояджия
                punto HGT

Коментар

Sev написа:
                  Това е добре, т.е. аз съм с него, за него и винаги съм смятал, че е необходима опция или доработка!!! НО г-н Пътен полицай , НЕ РАЗБИРА ОТ ДРЛ, както съм споделил в една друга тема, той т.е. КАТ казват: " ... това не е АУДИ, ХОНДА и тн ... " ?? Там вградените в дългите светлини ДРЛ инсталации си имат съответния сертификат, а с доработките какво ще правим ... аз лично идея си нямам?!
                  Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                  Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                  http://www.keepfighting.ms

Коментар

От 240 олигофрени не съм очаквал и друго.Страхотния авторитет в тази област г-н Микев ако имате щастието 2 минути да поговорите с него, на 20-тата секунда ще се чудите дали ще му стигне пипето да се прибере до в къщи...
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Jimy написа:
                      Sev написа:
                      Това е добре, т.е. аз съм с него, за него и винаги съм смятал, че е необходима опция или доработка!!! НО г-н Пътен полицай , НЕ РАЗБИРА ОТ ДРЛ, както съм споделил в една друга тема, той т.е. КАТ казват: " ... това не е АУДИ, ХОНДА и тн ... " ?? Там вградените в дългите светлини ДРЛ инсталации си имат съответния сертификат, а с доработките какво ще правим ... аз лично идея си нямам?!
                      пътния полицай никога няма да те спре за товаминаги има достатъчно хора , правещи видими нарушения - с тях ще се занимавата даже и да те спре - пак не може да те глоби

Коментар

Sev написа:
                        Jimy написа:
                        Sev написа:
                        пътния полицай никога няма да те спре за товаминаги има достатъчно хора , правещи видими нарушения - с тях ще се занимавата даже и да те спре - пак не може да те глоби
                        Значи да си инсталирам един ДЛР модул към дългите и пей сърце. Ама знам ли ги, на какви шушумиги ще попадна да вземат да пишат, че карам без пуснати светлини .
                        00' Bravo 105 JTD

Коментар

Sev написа:
                          Jimy написа:
                          Sev написа:
                          Аз да питам: за нашите коли има ли фабр.производство с ДРЛ?. В смисъл, ако го има как г-н милиционера ще ми каже нещо на въпреки, ако си монтирам ДРЛ от модел, който има?

Коментар

Sev написа:
                            ...пътния полицай никога няма да те спре за това...
                            Напротив ... и аз си мислех така, но мен ме спряха!!! Коментара им бе: що караш на дълги? и: Това не е ДРЛ? ... почнах да им говоря за редуцирана м... и вече ги загубих ,като слушатели! Веднага ме отрязаха с по-горе цитираното: за АУДИ-тата и тн!п.п. не ме санкционираха!!! нямаше за какво просто, т.е. те самите не знаят как да процедират, затова си и мисля ,че ще последва някаква процедура за лицензиране и монтаж на външни модули ... пак при "наши" и "ваши" ,разбира се фирмички ?!
                            Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                            Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                            http://www.keepfighting.ms

Коментар

Идиоти!!!Вместо да помислят да се оправи маркировка, знаци и пътища - наи-голмия дерт са им фаровете....
                              Fiat Punto 1.1-Синята птица
                              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Аз пък се радвам на новината.

Коментар

Working...
                                X