Ужас ! То икономии на горива и крушки, размисли по екологични проблеми, то едно блестене на фарове като хиляди слънца ... Защо да не се различават по- лесно лесно движещите се МПС от паркираните ? Кое му е лошото да погледнеш бегло и да видиш дали някой приближава кръстовището, вместо да се звериш, тоя или оня движи ли се ? Нямам думи !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Караме на фарове през цялата година- МВР против по еко причи
Collapse
Заключена тема
X
X
-
krasio_79bs написа:Стига с тия крушки бре! Колко често ги сменяте?За 4 години съм сменил едни Найтбейкъри (2бр)със китайски ксенон. Крушките на китайският ксенон ги смених преди година,защото ми се стори ,че светят по слабо от преди.Новите крушки бяха по 9 лв бройката,а старите са ми в багажника за резерва.Карам на фарове и зиме и лете и денем.didich и в момента си длъжен да имаш резервни крушки в автомобила!punto HGT
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:... Защо да не се различават по- лесно движещите се МПС от паркиранитеpunto HGT
Коментар
-
didich написа:Dido_Lyubenov написа:... Защо да не се различават по- лесно движещите се МПС от паркиранитеОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Чувал съм, май за Англия беше, че за определен цвят на автомобила е задължително карането на фарове, защото заради цвета си се сливал с околната среда, но дали е вярно незнам Вчера смених алтернатор на мойта, май верно трябваше да и бодна един електромер да видим как ще е сметката за токаpunto HGT
Коментар
-
BO написа:jenshen73 написа:... са на обороти > 2800. ...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:BO написа:jenshen73 написа:... са на обороти > 2800. ...A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
snake написа:BO написа:...Ако беше знака ">" след цифрата примерно 4000 ОК, ама на 2800 абсолютно нищо не означава.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:didich написа:Dido_Lyubenov написа:... Защо да не се различават по- лесно движещите се МПС от паркиранитеТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Колега сигурно си прав и аз имам приятел, който кара постоянно и върти из цяла Европа, ми да ти кажа, качвал съм се на тир, ми там панорамата, която се отваря от тая височина е направо супер, видимост огромна и ако от там трябва да видиш 2 светлинки с/у теб за да разбереш, че идва друго МПС, ми то незнам как не сме се затрили до сега всичките, поне да се отървем от мъкитеpunto HGT
Коментар
-
didich написа:Колега сигурно си прав и аз имам приятел, който кара постоянно и върти из цяла Европа, ми да ти кажа, качвал съм се на тир, ми там панорамата, която се отваря от тая височина е направо супер, видимост огромна и ако от там трябва да видиш 2 светлинки с/у теб за да разбереш, че идва друго МПС, ми то незнам как не сме се затрили до сега всичките, поне да се отървем от мъкитеОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар