Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Караме на фарове през цялата година- МВР против по еко причи

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бях върл противник на това да се шофира с ламби през деня но простотията на комунягите победи. Та другарки и другари една проста кифла го е казала: За да си забележим трябва да си различен. Според мен трябва да са с фарове1. всички които бързат2. МПС-тата със специален режим /бурканите са си отделно/3. всички двуколесни превозни средстваП.П. карал съм моторетка от 1985 до1990 с постяно включен фар и веднъж ми спаси живота.
    LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
    ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс

Коментар

Ами аз винаги си карам на фарове ,така че не ми пречи ,ама изобщо...Даже съм за!!!
      Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
      Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
      EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

На мен ми пречи само и единствено заради стоте милилитра повече разход на гориво, нооооооооооооо ще го преживея, ще искам увеличение на заплатата
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

lubo_Y10 написа:
          Бях върл противник на това да се шофира с ламби през деня но простотията на комунягите победи. .
          Фиат Панда 1.2 2006година
          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

lubo_Y10 написа:
            Бях върл противник на това да се шофира с ламби през деня но простотията на комунягите победи.
            Много познато звучиш
            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Immortal написа:
              Изглежда, че само ти знаеш за какво става въпрос Уважаеми съфорумци, акумулаторът служи единствено за запалване на автомобила.След запалването, всички консуматори си взимат ток от генератора. При запалването акумулаторът леко се изтощава, след което се възстановява, като се зарежда от генератора, докато се зареди, след което релето изключва по-нататъшното подаване на ток към него. При повече включени консуматори, като фаровете примерно, това дозареждане ще става мааааааалко по-бавно.Съответно, ако карате на много къси разстояния с често палене и гасене - може евентуално да съкратите живота на акумулатора с малко (вместо 5 години ще ви изкара 4 години и 10 месеца).(новите коли, оборудване със старт/стоп система да му мислят).
              Колко мъка има и в този форум.Понеже виждам, че си на ти с електротехниката..... ще ти кажа, че акумулатора е един буфер в системата и точно когато генератора не може да даде нужното то се взима от акумулатора. Защото при различните обороти генератора има различен ток, докато тока за автомобила зависи от консуматорите.Релето нищо не изключва..............................А сега нека колегите които знаят повече за зареждането на акумулатори..... да ти обяснят какво се получава когато един оловен акумулатор все не се зарежда докрай и когато почне заряда.... се блъска яко.

Коментар

Ами акумулатора отива за вторични суровини при еръпшаните. :D

Коментар

chaveto написа:
                  Колко мъка има и в този форум.Понеже виждам, че си на ти с електротехниката..... ще ти кажа, че акумулатора е един буфер в системата и точно когато генератора не може да даде нужното то се взима от акумулатора. Защото при различните обороти генератора има различен ток, докато тока за автомобила зависи от консуматорите.Релето нищо не изключва..............................А сега нека колегите които знаят повече за зареждането на акумулатори..... да ти обяснят какво се получава когато един оловен акумулатор все не се зарежда докрай и когато почне заряда.... се блъска яко.
                  Е какво става, нищо надува се, ама кво от това ще стане по голям и ще събира повече ток. Темата си беше за анкета, ама айде ще минем и без нея, и без това караме на фарове 5 човека
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Сутринта обиколих града с колата по работа-единствените с незапалени фарове бяха познайте кои... - полицаите. Но забравям, че за тях правилата не важат. Те са с два гЪза.
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                      Сутринта обиколих града с колата по работа-единствените с незапалени фарове бяха познайте кои... - полицаите. Но забравям, че за тях правилата не важат. Те са с два гЪза.
                      До събота има гратисен период
                      Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
                      Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

lubo_Y10 написа:
                        Бях върл противник на това да се шофира с ламби през деня но простотията на комунягите победи. Та другарки и другари една проста кифла го е казала: За да си забележим трябва да си различен. Според мен трябва да са с фарове1. всички които бързат2. МПС-тата със специален режим /бурканите са си отделно/3. всички двуколесни превозни средстваП.П. карал съм моторетка от 1985 до1990 с постяно включен фар и веднъж ми спаси живота.
                        Комунистите са виновни за всичко. Сигурно. Ама тая реплика се изтърка. Отделно, вече 3 години не ни управляват комунисти, но аз и от тях нищо логично или хубаво не съм видял. Има конспирация, подозирам, че и те са комунисти, ама под прикритие... Относно цитата:1. Да бързаш, да бързаш - колко да бързаш. Ако са ми позволени 90, колкот и да бързаш, ако ме задминеш (и без пуснати фарове) си в нарушение. За бързи случаи си има специални превозни средства. Тва като оня калъф(футболист) дет си купил буркан, че бързал за някъде... Ако приемат да се кара на фарове само ако бързаш, тогава всички ще се разбързат и ще карат на фарове, но тогава няма да руптаете. (Идеята не е зле май )2. За МПС със специален режим мисля, че ако не чуеш или не видиш специалната им сигнализация имаш проблем. На тях фарове не са им нужни, за да се разбере, че трябва да им дадеш път, както каза Дидо - това го няма никъде в закона. 3. За двуколесните съм съгласен.

Коментар

Ето къде трябва да са насочени усилията на КАТ а не във фаровете .
                          Прикачени файлове

Коментар

Ей бе Коцев, случва се, и полицайте трябва ЛяП да ядът.
                            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Xaus написа:
                              kiro_of_the_day написа:
                              Къде е уговорен тоя гратисен период? В кой закон?Или родната полиция ни го е дала понеже тя е над Народното събрание и над закона?Вчера по Канал 1 в обедните новини слушам и не вярвам на ушите си.До понеделник щяло да има гратисен период за фаровете за София!!! Амо кой го дава, тоя гратисен период, на какво законово основание, защо само за София - там некви специални ли са? Да таковам и държавата скапана...
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                                Xaus написа:
                                kiro_of_the_day написа:
                                Къде е уговорен тоя гратисен период? В кой закон?Или родната полиция ни го е дала понеже тя е над Народното събрание и над закона?Вчера по Канал 1 в обедните новини слушам и не вярвам на ушите си.До понеделник щяло да има гратисен период за фаровете за София!!! Амо кой го дава, тоя гратисен период, на какво законово основание, защо само за София - там некви специални ли са? Да таковам и държавата скапана...
                                Хихи яд те е че не си от София ли?
                                http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                                Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                                FIAT БРАВО 1.2 16v
                                ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                                FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Working...
                                X