коцев написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Караме на фарове през цялата година- МВР против по еко причи
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Хахаха смех в залата.Как може да си помислите бе?Ми тя колата може да се запали от всичко,но винаги в протокола пише късо съединение.И наистина в 95% от случаите е така,но да се твърди,че фаровете натоварват системата в жегата е смехотворно.Автобуса,който е изгорял днес в началото на Бургас,сигурно и той е бил с пуснати светлини.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
M5kov написа:За мен е страшно да измервате човешкия живот в проценти и литри бензин!Имайте малко съзнание бе хора, спрете да мислите само за себе си!A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Immortal написа:Аз не разбирам от тоци, признавам. Моля някой запознат да ми обясни как фаровете влияят на акумултора?
Коментар
-
коцев написа:А продължавам да очаквам някой да напише в кои страни от Европа е въведено задължително каране на фарове целогодишно . Иначе май излиза ,че сме пак по католици от папата .VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
10А за фарове а останалите А за автомобила къде да ги добавим. Сега да сложим и какъв е генератора и при какви обороти какви А има и веднага и дете може да си направи сметката, че акумулатора в дадени режими умира.Всичкото това с тези светлини е пълна глупост. Защото автомобилите които караме не са направени за това нещо. Още повече през деня като свети габарита отзад и при едно хубаво слънце и СТОП светлината не се забелязва на някои автомобили. А спасяването на човешки животи е много под въпрос с увеличената консумация на гориво, крушки, акумулатори..........
Коментар
-
chaveto написа:10А за фарове а останалите А за автомобила къде да ги добавим. Сега да сложим и какъв е генератора и при какви обороти какви А има и веднага и дете може да си направи сметката, че акумулатора в дадени режими умира.Всичкото това с тези светлини е пълна глупост. Защото автомобилите които караме не са направени за това нещо. Още повече през деня като свети габарита отзад и при едно хубаво слънце и СТОП светлината не се забелязва на някои автомобили. А спасяването на човешки животи е много под въпрос с увеличената консумация на гориво, крушки, акумулатори..........Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
Sev написа:коцев написа:А продължавам да очаквам някой да напише в кои страни от Европа е въведено задължително каране на фарове целогодишно . Иначе май излиза ,че сме пак по католици от папата .Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар