Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Караме на фарове през цялата година- МВР против по еко причи

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ето кой има интерес от тази промяна - вносителита на дневни светлини...
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Не е ли по-добре да покараме една година,а после да видим резултатите от цялата дандания?Колкото и да си чешем пръстите закона е факт и само времето ще покаже дали и колко ще е от полза.
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Тц. Просто депутатите ни четат сега, търкалят се по земята и попръцкват от кеф.

Коментар

И при мен не става дума за икономия - не обичам да ме карат да правя нещо безсмислено, все пак, казармата отдавна мина. Имам се за що-годе разумно същество и като такова, излишните и безсмислени неща ме дразнят. Щом виждам насрещното превозно средство от 2 километра, не ми трябва да го виждам от 3. Също така, не ми трябва и да му определям марката от такова разстояние, за да се каже, че съм го виждал по-добре. Какво значи по-добре? Вижда ли се от 2 километра, вижда се - това е!
          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

krasio_79bs написа:
            Не е ли по-добре да покараме една година,а после да видим резултатите от цялата дандания?Колкото и да си чешем пръстите закона е факт и само времето ще покаже дали и колко ще е от полза.
            Ахаа, аз ако бях да съм ударил катанеца вече.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Painfall написа:
              Така и така се оказа, че ни прекараха...дайте някоя идея къде да ми хакнат евентуално един drl?
              Може да се пробваш и сам.Ето темата, в която съм написал как става. Довечера ще слагам и на бащата, като за там съм приготвил друг модул, с отделни изходи за ляво и дясно и мисля че ще е по-лесно.
              Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
              Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше

Коментар

ilko-gd написа:
                Аз пък вече се чудя какво ще ви пречи да си карате на фарове и без да е задължително? Така и ние ще сме доволни и ще си караме без фарове в жегата.
                Моя ксенон стои студен, а късите последно ги гасих на техническия преглед преди 2 месеца...
                Steliyan's Life!
                FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Закона си е закон и трябва се спазва нищо,че съм против,затова кажете откъде човек да си купи такъв drl модул?
                  Fiat Marea 1.8 16v HLX
                  Hyundai Terracan 2.9 CRDI

Коментар

Драсни в раздела за продажби дрл и ще се покажат доста обяви, а в гугъл да потърсиш - също. Но по-разумно е сертифицирани ЛЕД-дневни.

Коментар

Докато тук се джавкаме за тия пусти фарове в Пловдив изгоря кола и май именно от пуснати в тая жега фарове. http://www.dnes.bg/stranata/2012/08/...plovdiv.165681
                      Фиат Панда 1.2 2006година
                      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

От източник пожелал да остане анонимен разбрах че е вследствие на включените фарове!!42 градуса прегряват инсталациите било то и германски ,просто защото са стари и се получава!!Ето ..още на първи ден се вижда ползата от наредбата на ГЕРБ!!!
                        Е*ати кошниците, да не могат да траят на 42гр.
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Коментар

коцев написа:
                            Докато тук се джавкаме за тия пусти фарове в Пловдив изгоря кола и май именно от пуснати в тая жега фарове. http://www.dnes.bg/stranata/2012/08/...plovdiv.165681
                            "Замириса ми на бензин, подадох си главата навън и видях пламъците, успях да взема само документите, слязох и зад мен се чу взрив", разказа Георгиева.Само заради фаровете ще да е!На мен ми мирише пък на спукан бензинопровод.

Коментар

А прочете ли коментариите по статията по надоло.

Коментар

врели некипели, айде стига глупости от фаровете било... изключително съм доволен от промяната в закона, случват се такива работи, неприятно, но се случва, на всеки може да се случи.

Коментар

Working...
                                X