Не е ли по-добре да покараме една година,а после да видим резултатите от цялата дандания?Колкото и да си чешем пръстите закона е факт и само времето ще покаже дали и колко ще е от полза.
И при мен не става дума за икономия - не обичам да ме карат да правя нещо безсмислено, все пак, казармата отдавна мина. Имам се за що-годе разумно същество и като такова, излишните и безсмислени неща ме дразнят. Щом виждам насрещното превозно средство от 2 километра, не ми трябва да го виждам от 3. Също така, не ми трябва и да му определям марката от такова разстояние, за да се каже, че съм го виждал по-добре. Какво значи по-добре? Вижда ли се от 2 километра, вижда се - това е!
Не е ли по-добре да покараме една година,а после да видим резултатите от цялата дандания?Колкото и да си чешем пръстите закона е факти само времето ще покаже дали и колко ще е от полза.
Така и така се оказа, че ни прекараха...дайте някоя идея къде да ми хакнат евентуално един drl?
Може да се пробваш и сам.Ето темата, в която съм написал как става. Довечера ще слагам и на бащата, като за там съм приготвил друг модул, с отделни изходи за ляво и дясно и мисля че ще е по-лесно.
Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
От източник пожелал да остане анонимен разбрах че е вследствие на включените фарове!!42 градуса прегряват инсталациите било то и германски ,просто защото са стари и се получава!!Ето ..още на първи ден се вижда ползата от наредбата на ГЕРБ!!!
"Замириса ми на бензин, подадох си главата навън и видях пламъците, успях да взема само документите, слязох и зад мен се чу взрив", разказа Георгиева.Само заради фаровете ще да е!На мен ми мирише пък на спукан бензинопровод.
врели некипели, айде стига глупости от фаровете било... изключително съм доволен от промяната в закона, случват се такива работи, неприятно, но се случва, на всеки може да се случи.
Коментар