Kuku написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Караме на фарове през цялата година- МВР против по еко причи
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
Immortal написа:На мен мисълта ми беше, че мотористите не мрънкат, защото осъзнават, че светнатият им фар помага да бъдат видени по-отдалече.И затова питам - вие що мрънкате?!?I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
avvasilev написа:emzo написа:Андро, аз съм за, ще ги сравняваме с Осрами, Филипси и прочие, само да видим Краси как ще подкупим, да не ни затваря темите
Коментар
-
S_BANKOV написа:пп Абе тия с тировете, тяхната дискотека колко ли им вдига разхода?Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
ilko-gd написа:S_BANKOV написа:пп Абе тия с тировете, тяхната дискотека колко ли им вдига разхода?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Офффф добре! Щом става дума за икономия тези дето все мрънкат , че им се вдига разхода ами не е ли същото като си пуснеш касетофона в колата на ли и той вдига разхода!?Хидравликата и тя е консуматор и тя вдига разхода сервото и то ... Дайте да си разкости ме колите за да спести ме 200гр. нафта!!!!Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
Не е въпроса до икономията. Въпроса е до глупостта! Глупостта възникнала от гъзарията. Обратното също важи.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
На Емо може крушките да са изгорели от температурата на въздуха . Сега когато термометрите стигат 40 градуса на сянка ,малко да я напече колата и през стъклото във фара вероятно става като в Сахара и като пуснеш и крушката да пече ,ето ти тебе ново двайсет.Колкото до мен понеже съм свикнал да съм винаги стриктен то още миналата седмица закарах Киата при човек дето ми монтира реле за включване на късите светлини автоматично щом двигателя работи . Взема 12в от кабела на генератора и щом подадеш 12в на генератора при палене то веднага светват и късите. При Стилото вече съм дал пъздерката на постоянно включени къси и пей сърце. :D Обаче , твърдо съм убеден ,че това няма да донесе по малко катастрофи , а дори ще ги увеличи защото бързаците ще имат по голямо самочувствие мислейки, че ще виждат отлично насрещните коли . А това си е една заблуда .
Коментар
-
Xaus написа:Офффф добре! Щом става дума за икономия тези дето все мрънкат , че им се вдига разхода ами не е ли същото като си пуснеш касетофона в колата на ли и той вдига разхода!?Хидравликата и тя е консуматор и тя вдига разхода сервото и то ... Дайте да си разкости ме колите за да спести ме 200гр. нафта!!!!F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
То май трябваше да започем с проверка кои пуска мигачи , че и там е една икономия мамата си джаса!!!Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар