Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Караме на фарове през цялата година- МВР против по еко причи

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Kuku написа:
    ОФФ!!!A колко от тях карат с къси светлини е друг въпрос.
    Всички, брат От доста години насам мотоциклетите се проивзеждат без възможност за изключване на фаровете - сменяш къси/дълги и имаш светлинен клаксон, но фара винаги работи [/quote]Само в България понеже сме спестовни инжинери сме турили по едно ЦК ключе и като караме спестяваме. пп Абе тия с тировете, тяхната дискотека колко ли им вдига разхода?
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

@Kuku - ирония беше това, карат на дълги предимно.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Скузи

Коментар

На мен мисълта ми беше, че мотористите не мрънкат, защото осъзнават, че светнатият им фар помага да бъдат видени по-отдалече.И затова питам - вие що мрънкате?!?

Коментар

Immortal написа:
            На мен мисълта ми беше, че мотористите не мрънкат, защото осъзнават, че светнатият им фар помага да бъдат видени по-отдалече.И затова питам - вие що мрънкате?!?
            Защото имат електромери ...
            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
              emzo написа:
              Андро, аз съм за, ще ги сравняваме с Осрами, Филипси и прочие, само да видим Краси как ще подкупим, да не ни затваря темите
              За последно обещавам ... Емо, Краси пие бира, която я произвеждат до вас почти ... лесно е!
              Дреме му на Краси.То ако не е магазина до нас,жаден ще си остана. Със ксенон съм и поне за сега винаги съм карал на фарове.Нямам изгоряла лампа до сега,а и нали уж са по икономични от стандартните 55w лампи.
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

S_BANKOV написа:
                пп Абе тия с тировете, тяхната дискотека колко ли им вдига разхода?
                Там това ти е най-малкият проблем. В зависимост от товара един и същ камион дава разлика от 5-6 литра на 100 км, може и повече, защото един 120 кубиков товарен с тоалетна хартия, товара му тежи около 8 тона, ама ако го напълниш с минерална вода до максимално разрешеният му товар става...
                Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
                Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше

Коментар

ilko-gd написа:
                  S_BANKOV написа:
                  пп Абе тия с тировете, тяхната дискотека колко ли им вдига разхода?
                  Там това ти е най-малкият проблем. В зависимост от товара един и същ камион дава разлика от 5-6 литра на 100 км, може и повече, защото един 120 кубиков товарен с тоалетна хартия, товара му тежи около 8 тона, ама ако го напълниш с минерална вода до максимално разрешеният му товар става...
                  ИМЕННОКаква ще ми е икономията на гориво когато воза с мен само жена ми и колко ще се охарча когато кача да возя и дебелата тъща, и ако карам с изгасени фарове когато возя тъщата ще успея ли да сваля разхода като този при жена ми
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Офффф добре! Щом става дума за икономия тези дето все мрънкат , че им се вдига разхода ами не е ли същото като си пуснеш касетофона в колата на ли и той вдига разхода!?Хидравликата и тя е консуматор и тя вдига разхода сервото и то ... Дайте да си разкости ме колите за да спести ме 200гр. нафта!!!!
                    Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
                    Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

Не е въпроса до икономията. Въпроса е до глупостта! Глупостта възникнала от гъзарията. Обратното също важи.
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

На Емо може крушките да са изгорели от температурата на въздуха . Сега когато термометрите стигат 40 градуса на сянка ,малко да я напече колата и през стъклото във фара вероятно става като в Сахара и като пуснеш и крушката да пече ,ето ти тебе ново двайсет.Колкото до мен понеже съм свикнал да съм винаги стриктен то още миналата седмица закарах Киата при човек дето ми монтира реле за включване на късите светлини автоматично щом двигателя работи . Взема 12в от кабела на генератора и щом подадеш 12в на генератора при палене то веднага светват и късите. При Стилото вече съм дал пъздерката на постоянно включени къси и пей сърце. :D Обаче , твърдо съм убеден ,че това няма да донесе по малко катастрофи , а дори ще ги увеличи защото бързаците ще имат по голямо самочувствие мислейки, че ще виждат отлично насрещните коли . А това си е една заблуда .
                        Фиат Панда 1.2 2006година
                        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Xaus написа:
                          Офффф добре! Щом става дума за икономия тези дето все мрънкат , че им се вдига разхода ами не е ли същото като си пуснеш касетофона в колата на ли и той вдига разхода!?Хидравликата и тя е консуматор и тя вдига разхода сервото и то ... Дайте да си разкости ме колите за да спести ме 200гр. нафта!!!!
                          Taka e! Знам един колега, дето караШЕ без фарове, на светофари спираше с ръчна, че като натисне крачната, святкат стоповете и ...... ми гори се гориво.Музиката е табу.
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Аз пък вече се чудя какво ще ви пречи да си карате на фарове и без да е задължително? Така и ние ще сме доволни и ще си караме без фарове в жегата.
                            Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
                            Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше

Коментар

То май трябваше да започем с проверка кои пуска мигачи , че и там е една икономия мамата си джаса!!!
                              Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
                              Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

Така и така се оказа, че ни прекараха...дайте някоя идея къде да ми хакнат евентуално един drl?

Коментар

Working...
                                X