Stefanaki написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Караме на фарове през цялата година- МВР против по еко причи
Collapse
Заключена тема
X
X
-
jorko написа:jenshen73 написа:Или да обяснявам като на бавни, как на моята кола и няма нищо, но заради едни ксенони можех да не мина ГТП?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
DRL Дневни светлини - полезна информация относно използването им в БългарияТова е старо, но вероятно все още е актуално за допълнителните светлини.Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
galinchooo написа:За голямо съжаление на тези,които пише Е4(както трябва да е),са над 100лв....стигат и до 170лв..Не знам защо са толкова скъпи.Моите са със същата осветеност(мощните диоди),само че пише СЕ(в кръгче) и ISO9001.Взех ги за 40лв.Монтирал съм ги според изискванията за монтаж.Само за информация,има и по евтини(около 18-25лв) но с обикновени диоди и нямат нужната осветеност.Светят осезаемо по слабо и от едни 100метра да речем изобщо не се виждат.Това предполага със сигурност спиране с едни 50лв глоба...
Коментар
-
jorko написа:ФЕРАРИСТ написа:jorko написа:ФЕРАРИСТ написа:Лично аз ще напълня гушата на някой за 2 комплекта "дневни светлини", но къси през деня няма да пускам.......jenshen73 написа:Айде да се радваме на малките "бонуси", които имаме, като бълхари.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ogi28b написа:galinchooo написа:За голямо съжаление на тези,които пише Е4(както трябва да е),са над 100лв....стигат и до 170лв..Не знам защо са толкова скъпи.Моите са със същата осветеност(мощните диоди),само че пише СЕ(в кръгче) и ISO9001.Взех ги за 40лв.Монтирал съм ги според изискванията за монтаж.Само за информация,има и по евтини(около 18-25лв) но с обикновени диоди и нямат нужната осветеност.Светят осезаемо по слабо и от едни 100метра да речем изобщо не се виждат.Това предполага със сигурност спиране с едни 50лв глоба...FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
jordan85 написа:КИМИ написа:Не разборам с какво дневните светлини са по- хубави от къситеи ще се избие ли икономията от ток за 1- 2 десетилетия. :D :D :D
Коментар
-
Sev написа:Stefanaki написа:Аз карам с DRL (благодарение на ogi28b - поклон) повече от две години. След това монтирах такъв и на баща ми и при заводски настройки за ниво на дневните светлини 30% при разминаване установихме че в последните метри се получава дискомфорт у водачите. Според мен 15 до 20% от дългите е достъчно.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
КИМИ написа:Не разборам с какво дневните светлини са по- хубави от къситеи ще се избие ли икономията от ток за 1- 2 десетилетия. :D :D :DFIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар