и аз се насочвам към дневни на минимална мощност 15-20%ако има проблем с ченгетата (надявам се да няма, колата ми е сравнително нова и ще ги водя фабрични ) - ще вържа модула към късите на 100%...поне да не светят таблото и габаритите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Караме на фарове през цялата година- МВР против по еко причи
Collapse
Заключена тема
X
X
-
jorko написа:ФЕРАРИСТ написа:Лично аз ще напълня гушата на някой за 2 комплекта "дневни светлини", но къси през деня няма да пускам.......Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:jorko написа:ФЕРАРИСТ написа:Лично аз ще напълня гушата на някой за 2 комплекта "дневни светлини", но къси през деня няма да пускам.......
Коментар
-
jorko, на повечето съвременни автомобили дневните светлини се "пускат" със стартирането да двигателя. Включването на късите ги гаси автоматично. DRL модулите, които се продават и за самостоятелен монтаж СЪЩО имат тази функция - да се гасят с пускането на късите. Хубавото на DRL е, че не ти светят излишно стопове и габарити. Ти това ТЮВ да знаеш, че означава ГТП на български?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:jorko, на повечето съвременни автомобили дневните светлини се "пускат" със стартирането да двигателя. Включването на късите ги гаси автоматично. DRL модулите, които се продават и за самостоятелен монтаж СЪЩО имат тази функция - да се гасят с пускането на късите. Хубавото на DRL е, че не ти светят излишно стопове и габарити. Ти това ТЮВ да знаеш, че означава ГТП на български?
Коментар
-
Sev написа:и аз се насочвам към дневни на минимална мощност 15-20%... ще вържа модула към късите на 100%...поне да не светят таблото и габарититеПежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Jimy написа:Тая мощност, според мен е много малка и няма да е от полза, т.е. такъв процент е не ефективен! Според моя опит 35-40% са перфектни, но не повече! Това е за ДРЛ, който включва автоматично, редуцирани "дълги" светлини!!!В момента на пазара се предлагат и ДРЛ, които имат функция за автоматично, МОМЕНТАЛНО включване на светлините, на 100%! Тази опция е перфектна в случай, че модула е вързан да стартира "късите" светлини, а те са с ксенонови ламбета.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
nikolovvd написа:jenshen73 написа:Ти това ТЮВ да знаеш, че означава ГТП на български?Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
nikolovvd написа:Ако беше така 50% от колите, камионите и автобусите в България нямаше да се движат. Тия педантични германци само за 1-2 кв.см. ръжда спират колата от движение, докото не се оправи проблема.
Коментар
-
Но ги карат на платформа! Отделно това са автомобили оставени за скрап (рециклиране)! Нашите ги купуват по 200-300 Евро и след като ги напудрят ги продават за 2-3 000 лева, а ние като свраките - налитаме на лъскавото.Преди години, когато пътувах често до Германия, нямах камера да снимам от къде ги товарят колите. Там са и гумите ІІ-ра употреба за българския пазар.На такива места ми идва само една дума в главата, но ще я пропусна, да не се засегне някой по грешка.Няма начин да няма начин!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар