Карам си аз по моста от летището и ми направи впечатление че от всяка страна през 4-5 стълба камера. Сигурно във всяка посока са по 7-8.И се чудех сега аджеба ако човек го мине целия мост с превишена скорост ще получи 8 фиша ли? То реално всяка камера си снима съвсем отделен участък така че не може да мине за едно нарушение.И още един въпрос https://maps.google.com/maps/ms?msa=...99a37e07Тук има ли камера? Днес видях една кутия с кръгли прозорчета като за камера.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Един малко тъп въпрос за камерите
Collapse
X
-
Един малко тъп въпрос за камерите
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първатаЕтикети: –
-
-
krasio_79bs написа:Според сайта http://antiradar.braindumpz.com/ на това място има камера.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Е не е задължително знака да е забит връз камерата.Именно новите камери са от тия с кръглите прозорчета на кутиите.Има една такава на влизане в Бургас.http://www.monitor.bg/article?id=332346
Коментар
-
kostov написа:Да,така изглеждат.А това на снимката е камерата в с.Раданово,която е от скоро,на пътя Русе-В.Търново,след Полски Тръмбеш.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Re: Един малко тъп въпрос за камерите
infineon написа:Карам си аз по моста от летището и ми направи впечатление че от всяка страна през 4-5 стълба камера. Сигурно във всяка посока са по 7-8.И се чудех сега аджеба ако човек го мине целия мост с превишена скорост ще получи 8 фиша ли? То реално всяка камера си снима съвсем отделен участък така че не може да мине за едно нарушение.И още един въпрос https://maps.google.com/maps/ms?msa=...99a37e07Тук има ли камера? Днес видях една кутия с кръгли прозорчета като за камера.Един за всички, всички за мен
Коментар
-
Re: Един малко тъп въпрос за камерите
presinka написа:За бул. "Брюксел" ли говориш? И аз там съм ги забелязала камерите. Приличат на кокичета, но ми се струва, че не са от този тип камери, които отчитат скорост. Най-обикновени са.Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
Особеното на новите камери е, че едновременно хващат скоростта на всички автомобили, които виждат - на всеки автомобил поотделно.При по-старите камери с квадратните прозорчета, ако минете две коли (напримен срещу Шела в Благоевград) в двете ленти с висока скорост, камерата ще засече само тоя с по-високата скорост. Докато тия новите показват скоростта на всеки от автомобилите при многолентово движение.Не карайте бързо!
Коментар
-
И аз имам едно въпросче за камерите. Вчера си карам най спокойно и се оказа, че се намирам в колона от няколко автомобила и един камион пред нас. При което на един прав участък който следва зад завой се развива едно драматично нещо (Пътя от Русе към Обретеник, а патрулката се беше забила в една отбивка към черен път между дърветата точно последния завой преди отбивката за камиони и самото село) . Тръгва една кола да изпреварва камиона, при което аз тръгвам да изпреваря колата пред мен(аз съм трети след камиона). И не щеш ли виждам в този момент патрулката забита отстрани от дясно на пътя и на мен. Аз в момента в който я видях бях на равно със задната броня на колата която изпреварвах и съм бил с около 105-110км/ч (ограничението е 90)при което намалих и се върнах без да изпреваря(колата която изпреварваше камиона замина и един вид той я скри, а в моя случай не можах да се скрия тъй като се върнах). Обаче проблема е, че не съм сигурен камера ли беше или обикновен радар, тъй като беше на таблото сложено и фуражките си бяха вътре на сянка и си го гледаха. Та въпроса ми е, има ли шанс да са ме щракнали и да получа след месец снимка, или при такава колона няма много шансове? Щото реално бяхме 5-6 коли плътно една след друга. Извинявам се на колегата, че му използвам темата, ама това ме гложди. И май ще трябва да си взема антирадарче за красота така да си имам, че не съм по ограниченията много много .
Коментар
-
nelegalniq написа:И аз имам едно въпросче за камерите. Вчера си карам най спокойно и се оказа, че се намирам в колона от няколко автомобила и един камион пред нас. При което на един прав участък който следва зад завой се развива едно драматично нещо (Пътя от Русе към Обретеник, а патрулката се беше забила в една отбивка към черен път между дърветата точно последния завой преди отбивката за камиони и самото село) . Тръгва една кола да изпреварва камиона, при което аз тръгвам да изпреваря колата пред мен(аз съм трети след камиона). И не щеш ли виждам в този момент патрулката забита отстрани от дясно на пътя и на мен. Аз в момента в който я видях бях на равно със задната броня на колата която изпреварвах и съм бил с около 105-110км/ч (ограничението е 90)при което намалих и се върнах без да изпреваря(колата която изпреварваше камиона замина и един вид той я скри, а в моя случай не можах да се скрия тъй като се върнах). Обаче проблема е, че не съм сигурен камера ли беше или обикновен радар, тъй като беше на таблото сложено и фуражките си бяха вътре на сянка и си го гледаха. Та въпроса ми е, има ли шанс да са ме щракнали и да получа след месец снимка, или при такава колона няма много шансове? Щото реално бяхме 5-6 коли плътно една след друга. Извинявам се на колегата, че му използвам темата, ама това ме гложди. И май ще трябва да си взема антирадарче за красота така да си имам, че не съм по ограниченията много много .Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
veselin10 написа:( по кумонизма)Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар