Не видях такава тема,па си викам я да пусна
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква музика слушат фиатаджиите?
Collapse
X
-
Re: Каква музика слушат фиатаджиите?
Abarth. написа:Не видях такава тема,па си викам я да пуснаVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
Re: Каква музика слушат фиатаджиите?
kiro_of_the_day написа:Abarth. написа:Не видях такава тема,па си викам я да пуснаex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Темата е "Какво слушате...", ама нейсе...ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Логан
От Роб Халфорд...през Рамщайн...та минем през Гравити Ко и акустираме в Шаде /в преносен смисъл де... /...........Зависи според настроението ми.....но никога, ама никога ЧАЛГА....../ дано не обидя някой... /
Коментар
-
Логан
kiler_4o написа:house, dance, house, commercial, house, retro, house, trance, house и май това е ... а, пропуснах house
Коментар
-
kiler_4o написа:house, dance, house, commercial, house, retro, house, trance, house и май това е ... а, пропуснах houseex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Аз по принцип съм музикална курва- кефя се на песни от почти всички стилове, включително и някои сръбски и гръцки фолкпарчета. Това, което не понасям, е мазни цигански маанета и хаус(килърчо, нищо лично, ма наистина ме вбесява ). Даже на един 8-ми декември попаднах на хаус-парти и заспах върху колоната :P . Най-любимата ми група иначе е Queen. Обичам също Aerosmith, Dire Straits, Europe, Bon Jovi, ретропоп от 80-те и 9о-те и още други.А за слушане в кола любими са ми Bon Jovi. Лошото е, че се отразяват зле на разхода на гориво .Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
Volvo S60 Sport 2.4D
Коментар
-
Логан написа:kiler_4o написа:house, dance, house, commercial, house, retro, house, trance, house и май това е ... а, пропуснах houseАнтверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар