Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лепенки на Форума

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Лепенки на Форума

От къде да си поръчам лого на форума за стъклото?

от колегите в София на някоя зБирка, обикновенно админите носят в тях, ще пиете по бира ще се запознаете и те така
    ...хладилник, карам хладилник...

Коментар

е аз искъм да си поръчам, че още нямам книжка и си човръчкам по бравинио новата придобивка.

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...=asc&start=600

Коментар

Мерси!

Коментар

Ето и още информация: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43608

Коментар

По кои квартали си? Ако имаш желание да се запознаеш, ама нямаш книжка, ще мина да те взема в неделя и да те заведа за ръчичка на срещата Или беше " ще взема да те мина"
              Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
              Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
              Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

аз мога да дойда на някоя среща това не ми е проблем с колата да дойда, но за такива леки работи не ми се разкарва по добре да дам още някой лев и еконт да ми ги донесе лепенките! Може да съм на 15 но си карам спокойно по София

Коментар

aleks_9671 написа:
                  аз мога да дойда на някоя среща това не ми е проблем с колата да дойда, но за такива леки работи не ми се разкарва по добре да дам още някой лев и еконт да ми ги донесе лепенките! Може да съм на 15 но си карам спокойно по София
                  По-добре не го прави.А и не е задължително да си с кола на срещата. Даже аз в четръртък ще отида в пицарията по домашни пантофи
                  Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                  Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                  Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Е да избягвам да се воза, но като ми се яде пица и съм сам пала и отивам тепърва започвам да го права бравото. Докато го направа ще минат 2 години и ще се явявам и аз на збирките!
                    Прикачени файлове

Коментар

Working...
                    X