Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пребоядисване на кола

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пребоядисване на кола

Пичове решил съм да си изправя вратата,че ми е малко накъдрена,задно ляво калниче е удряно и е малко криво и предното дясно калниче е малко натиснато,та се замислих да пребоядисване на цялата кола .Искам да я правя черен акрил,но нямам представа как стоят нещата с препръскването като цени като цяло.И ме интерсува после колко пари излиза смяната на талона :D Кажете ми горе долу колко пари ще ми излезне.Благодаря предварително :P
    ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

ако говориме за професионално пребоядисване, да е както е от завода, с няколко печения в камера, матриали и труд от 1500 до 2000-3000 лв в зависимост от сервиза
    ex Fiat Bravo GT

Коментар

ivo098 написа:
      ако говориме за професионално пребоядисване, да е както е от завода, с няколко печения в камера, матриали и труд от 1500 до 2000-3000 лв в зависимост от сервиза
      Не не,тука в квартала ще я боядисваме с един майстор бояджия много добър,забравих да спомена Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Та исках да попитам колко ще ми излезне боята и всички нужни материали
      ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Мене ми трябва тенекеджия да види едно място колко пари ще ми земе за кърпене и другите работи. Малко е окололо прага на задната лява врата ама ме е страх сам... Аз имам боя в спрей и мисля, че ще ми стигне за там
        Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
        Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
        Совалката средно на LPG
        Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

за цялата кола боята с материалите няма да ти излезне повече от 160-180 лева .и то хубава боя .ще ти отиде някъде към килограм и 100 грама .10 лв е на 100 грама боята ,а материалите не са скъпи ,вече ако трябва кит да купуваш ще се вдигне цената ама пак не с много !
          фиатче Браво 2.0

Коментар

Fiat 127 написа:
            Мене ми трябва тенекеджия да види едно място колко пари ще ми земе за кърпене и другите работи. Малко е окололо прага на задната лява врата ама ме е страх сам... Аз имам боя в спрей и мисля, че ще ми стигне за там
            Забрави да стане с боя от спрей. С него можеш да боядисаш ограда или колело в краен случай, но не и кола. Боята ще падне гарантирано.Мога да ти дам телефона на моя бояджия, на лс, да не правя реклама открито. Ако е с кърпене излиза 80-100лв на калник.
            Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
            Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

geshabeli написа:
              Fiat 127 написа:
              Забрави да стане с боя от спрей. С него можеш да боядисаш ограда или колело в краен случай, но не и кола. Боята ще падне гарантирано.Мога да ти дам телефона на моя бояджия, на лс, да не правя реклама открито. Ако е с кърпене излиза 80-100лв на калник.
              В спрея е правена боята по кода от автомобила и имам лак в друг спрей. Пръскал съм калника и стана добре. А и говоря за място с размер 10 на 10 см другото ще е амо грунда. Пусни ми номера на ЛС моля или ми кажи къде е направо да отида, че е малко и да не го мотая човека по телефона. Благодаря предварително
              Совалката средно на LPG

Коментар

Fiat 127 написа:
                Да говоря ли с човека?

Коментар

Abarth. написа:
                  Fiat 127 написа:
                  Да говоря ли с човека?
                  Питай го . Не е много, но ще трябва кърпене и боядисване. Мерси
                  Совалката средно на LPG

Коментар

Working...
                  X