Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква е глобата за преминаване на червено

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Каква е глобата за преминаване на червено

Здравейте колеги , понеже не можах да намеря точна информация реших вас да ви попитам.Минах на червено на изхода на кръговото на сточна гара, а там има камери и очаквам снимка.Колко точки,пари ще ми коства и след колко време ще ми пратят честитката?

Първо си изчакай снимките, може и да си минал метър.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Нищо аз да съм готов за най-лошото ..

Коментар

50 лева и 8 точки
        Fiat Bravo 1.6 16V '99
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        ------------------------------------------------------------
        Безсмъртен съм до доказване на противното, а след това няма да ме засяга!

Коментар

ivan_cirkov90 написа:
          Нищо аз да съм готов за най-лошото ..
          С най лошото си се разминал, можеше да отнемеш предимство, и все пак не знам каква е била ситуацията.кво беше май 7 точки и 100лв. или вече ги бъркам, коя глоба за какво беше
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

ДА вярно можеше и да е по лошо,добре че беше неделя и нямаше движение.А ситуацията е идвам или от Владайска река или от Константин Стоилов в посока Сливница,не съм сигурен понеже навигацията ме водеше и си минах по средата на червеното.Пустите светофари единия на входа на кръговото който изчаках и след 2 метра тоя на изхода който видях в последния момент.

Коментар

ivan_cirkov90 написа:
              ДА вярно можеше и да е по лошо,добре че беше неделя и нямаше движение.А ситуацията е идвам или от Владайска река или от Константин Стоилов в посока Сливница,не съм сигурен понеже навигацията ме водеше и си минах по средата на червеното.Пустите светофари единия на входа на кръговото който изчаках и след 2 метра тоя на изхода който видях в последния момент.
              чакай снимка ако дойде ще видиш ако не дойдеш ще почерпиш се 50 лв ще похарчиш ПС: снимка за скорост от мобилна камера дойде на 14тия ден
              Шофирай разумно, на пътя не си сам.
              Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
              Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
              Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Последното, което гласуваха на ПЪРВО четене в Парламента беше, за неспиране на пешеходна пътека и за ПРЕМИНАВАНЕ НА ЧЕРВЕН СВЕТОФАР:Глоба 200 лв и 1 месец без книжка при първо нарушение иГлоба 400 лв и 3 месеца без книжка при следващо.Не знам дали е минало на второ четене.

Коментар

Immortal написа:
                  Последното, което гласуваха на ПЪРВО четене в Парламента беше, за неспиране на пешеходна пътека и за ПРЕМИНАВАНЕ НА ЧЕРВЕН СВЕТОФАР:Глоба 200 лв и 1 месец без книжка при първо нарушение иГлоба 400 лв и 3 месеца без книжка при следващо.Не знам дали е минало на второ четене.
                  Не е минало още на второ четене.

Коментар

Working...
                  X