Здравейте колеги , понеже не можах да намеря точна информация реших вас да ви попитам.Минах на червено на изхода на кръговото на сточна гара, а там има камери и очаквам снимка.Колко точки,пари ще ми коства и след колко време ще ми пратят честитката?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква е глобата за преминаване на червено
Collapse
X
-
ivan_cirkov90 написа:Нищо аз да съм готов за най-лошото ..Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
ДА вярно можеше и да е по лошо,добре че беше неделя и нямаше движение.А ситуацията е идвам или от Владайска река или от Константин Стоилов в посока Сливница,не съм сигурен понеже навигацията ме водеше и си минах по средата на червеното.Пустите светофари единия на входа на кръговото който изчаках и след 2 метра тоя на изхода който видях в последния момент.
Коментар
-
ivan_cirkov90 написа:ДА вярно можеше и да е по лошо,добре че беше неделя и нямаше движение.А ситуацията е идвам или от Владайска река или от Константин Стоилов в посока Сливница,не съм сигурен понеже навигацията ме водеше и си минах по средата на червеното.Пустите светофари единия на входа на кръговото който изчаках и след 2 метра тоя на изхода който видях в последния момент.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Последното, което гласуваха на ПЪРВО четене в Парламента беше, за неспиране на пешеходна пътека и за ПРЕМИНАВАНЕ НА ЧЕРВЕН СВЕТОФАР:Глоба 200 лв и 1 месец без книжка при първо нарушение иГлоба 400 лв и 3 месеца без книжка при следващо.Не знам дали е минало на второ четене.
Коментар
-
Immortal написа:Последното, което гласуваха на ПЪРВО четене в Парламента беше, за неспиране на пешеходна пътека и за ПРЕМИНАВАНЕ НА ЧЕРВЕН СВЕТОФАР:Глоба 200 лв и 1 месец без книжка при първо нарушение иГлоба 400 лв и 3 месеца без книжка при следващо.Не знам дали е минало на второ четене.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар