Интересува ме лесно ли се стига до там и каква е цената на входа? И какво е работното й време?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Към колегите от Ловеч - Зоологическа градина
Collapse
X
-
Re: Към колегите от Ловеч - Зоологическа градина
ThE_PuNiSHeR написа:Интересува ме лесно ли се стига до там и каква е цената на входа? И какво е работното й време?A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
-
Пътя Левски-Ловеч не е от най-хубавите ама става.Деветашката пещера доколкото знам не е облагородена,в смисъл няма прожектори навътре и определен маршрут.Водопадите на Куршуна са хубава дестинация,качете се и горе на платото също е красиво.Ще питате там на място коя пътека да хванете.В самия Ловеч освен зоопарка може да се качите на крепостта и да посетите музея на Васил Левски,на удобно място е по пешаходния път до крепостта.Ако ви се ходи до пешера ви препоръчвам Съевата дупка,по пътя за София още 30-40 километра.Последното влизане там става в 16,30.(Така беше допреди 2 години)Пешерата може да комбинирате с Гложенския манастир, също много красиво място.От Гложенския може да се приберете през Рибарица и Шипково.В Рибарица е "Кървавото кладенче" - лобното място на Бенковски.В Шипково И Чифлика има минерални басейни,като добри хотели има само в Чифлика.После е Троян.Там освен Троянския манастир (извън града е) друго не се сещам.От там има и друг път към Търново но май е в лошо състояние.FIAT MULTIPLA 1.6 16v BIPOWER 2001
Коментар
-
Към колегите от Ловеч - Зоологическа градина
Nikolow написа:Пътя Левски-Ловеч не е от най-хубавите ама става.Деветашката пещера доколкото знам не е облагородена,в смисъл няма прожектори навътре и определен маршрут.Водопадите на Куршуна са хубава дестинация,качете се и горе на платото също е красиво.Ще питате там на място коя пътека да хванете.В самия Ловеч освен зоопарка може да се качите на крепостта и да посетите музея на Васил Левски,на удобно място е по пешаходния път до крепостта.Ако ви се ходи до пешера ви препоръчвам Съевата дупка,по пътя за София още 30-40 километра.Последното влизане там става в 16,30.(Така беше допреди 2 години)Пешерата може да комбинирате с Гложенския манастир, също много красиво място.От Гложенския може да се приберете през Рибарица и Шипково.В Рибарица е "Кървавото кладенче" - лобното място на Бенковски.В Шипково И Чифлика има минерални басейни,като добри хотели има само в Чифлика.После е Троян.Там освен Троянския манастир (извън града е) друго не се сещам.От там има и друг път към Търново но май е в лошо състояние.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Авто-поход из този край правихме преди 5 години.Ето малко снимки от тогава:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...ic.php?t=15805
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар