Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Към колегите от Ловеч - Зоологическа градина

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Интересува ме лесно ли се стига до там и каква е цената на входа? И какво е работното й време?

Re: Към колегите от Ловеч - Зоологическа градина

ThE_PuNiSHeR написа:
    Интересува ме лесно ли се стига до там и каква е цената на входа? И какво е работното й време?
    Aз не съм от Ловеч, но преди 10 дена ходихме там. Входа за възрастен е 2 лв. и безплатно за деца. Стига се лесно. Има един голям баир ( мек път) за преодоляване с автомобил. Парка е хубав, но вече се занемарява. Има много животни, но в жегата...предпочитат да си бъдат в клетките. Мечките, като, че ли са най-весели. Къпят се и се борят във водата. Идеше ми да съм на тяхно място. Лъвовете бяха в летаргия...Кметската пантера така и не благоволи да излезе наяве. Иначе зоокъта е голям, бил е нещо много хубаво, но явно във времена на стагнация изнемогва. За работното време - не мога да ти помогна. Не се интересувах.
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Благодаря, видях в нета че е до 5-6 часа вечерта.Искам да попитам също за Деветашката пещера попаднах на инфо в нета, че от 1 юни до 31 юли е забранено за посещения заради прилепите, вярно ли е това?

Коментар

Oт къде ще идвате към Ловеч за да ти препоръчам къде какво може да се види?
        FIAT MULTIPLA 1.6 16v BIPOWER 2001

Коментар

Ами БГМАПС ме прекарва през Сухиндол, мислех си да отида на Крушунските водопади, Деветашката пещера(явно ще я пропусна) и зоологическата в Ловеч.

Коментар

Пътя Левски-Ловеч не е от най-хубавите ама става.Деветашката пещера доколкото знам не е облагородена,в смисъл няма прожектори навътре и определен маршрут.Водопадите на Куршуна са хубава дестинация,качете се и горе на платото също е красиво.Ще питате там на място коя пътека да хванете.В самия Ловеч освен зоопарка може да се качите на крепостта и да посетите музея на Васил Левски,на удобно място е по пешаходния път до крепостта.Ако ви се ходи до пешера ви препоръчвам Съевата дупка,по пътя за София още 30-40 километра.Последното влизане там става в 16,30.(Така беше допреди 2 години)Пешерата може да комбинирате с Гложенския манастир, също много красиво място.От Гложенския може да се приберете през Рибарица и Шипково.В Рибарица е "Кървавото кладенче" - лобното място на Бенковски.В Шипково И Чифлика има минерални басейни,като добри хотели има само в Чифлика.После е Троян.Там освен Троянския манастир (извън града е) друго не се сещам.От там има и друг път към Търново но май е в лошо състояние.
            FIAT MULTIPLA 1.6 16v BIPOWER 2001

Коментар

Nikolow написа:
              Пътя Левски-Ловеч не е от най-хубавите ама става.Деветашката пещера доколкото знам не е облагородена,в смисъл няма прожектори навътре и определен маршрут.Водопадите на Куршуна са хубава дестинация,качете се и горе на платото също е красиво.Ще питате там на място коя пътека да хванете.В самия Ловеч освен зоопарка може да се качите на крепостта и да посетите музея на Васил Левски,на удобно място е по пешаходния път до крепостта.Ако ви се ходи до пешера ви препоръчвам Съевата дупка,по пътя за София още 30-40 километра.Последното влизане там става в 16,30.(Така беше допреди 2 години)Пешерата може да комбинирате с Гложенския манастир, също много красиво място.От Гложенския може да се приберете през Рибарица и Шипково.В Рибарица е "Кървавото кладенче" - лобното място на Бенковски.В Шипково И Чифлика има минерални басейни,като добри хотели има само в Чифлика.После е Троян.Там освен Троянския манастир (извън града е) друго не се сещам.От там има и друг път към Търново но май е в лошо състояние.
              Природонаучният музей в Черни Осъм . На 2 км. е от манастира .
              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Авто-поход из този край правихме преди 5 години.Ето малко снимки от тогава:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...ic.php?t=15805

Коментар

Деветашката пещера я посетих миналата година и снимах информационната табела.
                  Прикачени файлове
                  Lancia Kappa 2.4JTD
                  Lancia Dedra Integrale 2.0 S.W.
                  Fiat Croma 2.0 i.e. - ex.

Коментар

Working...
                  X