Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Случка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Случка

Да ви разкажа каква интересна ситуация ми се случи. Карам си аз по България и спирам на светофара на МакДрайв за надясно. Светва зелено, тръгвам и една кука маха с палката да спирам. "Добър ден, .. документите.." Нещо се бях отнесъл съвсем и машинално като в магазин вадя портфейла взимам 20 лв. и ги подавам с празен поглед. Куката отвори ей такива очи, отстъпи 2 крачки назад и вдигна ръце като да се предпази) Аз се усетих и викам: "съжалявам обърках се" и си прибирам парите и тръгвам да давам документите. А той вика, добър подход имате, няма нужда (за документите), и приятен път. Ей после тракъв смях ме напуши, да се бях мъчил да го измисля нямаше да се сетя

хаха абе аз още преди колко време казах че е важен подхода Е човека без умисъл е действал и пак му се е разминало. А има някои които измислят че кучката раждала, прасето карало тежък грип, коня го хванало рядкото щастие и т.н.

Коментар

хахаха, тъкмо се чудех ако ми се наложи какво точно да направя Добра тактика си измислил без да искаш

Коментар

Ти ме уби!Аз последното което вадя са 20лв.
        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

geshabeli написа:
          Ти ме уби!Аз последното което вадя са 20лв.
          И то след като не сте се разбрали за 5 , а после и за 10 и чаак тогава 20

Коментар

Working...
          X