Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Виртуален BD drive за Linux - има ли ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

jenshen73 написа:
    Dido_Lyubenov написа:
    Така е. Прочетох и аз за проблемите с производителите на видеокарти, и не очаквам поне за сега в това отношение Линукс да ме впечатли. За интернет ... като че ли маааалко по-бързо ми отваря страниците от Уиндоус, но още не познавам добре Линукс, за да твърдя че всичко съм направил както трябва, а видиш ли има някакъв проблем :D Докато не му науча и "кътните зъби", ще питам. Благодаря за съветите !
    Проблема на Windows със скоростта на отваряне на страниците се дължи на 20% резервирана интернет връзка за "вътрешни нужди" - разбирай ъпдейти. В мрежата има съвети как този процент ненаказано да се намали на 0%. С малко тунинг и настройки и Windows и Linux се превръщат в перфектните операционни системи.
    Това забавяне при мен на Windows идва от антивирусната (MSSE) и McAfee Site Advisor, но е незначително. Преди да ги инсталирам, направо ми изпреврва мисълта Линукс -а браузва с половин идвя по-бързо, защото не се налага да проверява за вируси и други мизерии. Доволен съм и от двете ОС, но Win ми върши повече работа. Струва ми с все пак неуместно да сравняваме двете ОС, при положение че едната е платена и я разработват една камара специалисти, пише се какъв ли не скъп софтуер за нея ... Доходоносна е, за разлика от Linux, която е безплатна и се разчита на добрата воля на знаещите и мерака на начинаещите, за да се усъвършенсва :D
    veselin10 написа:
    благодарение на отзивите ви си качих Мая-та на лаптопа и наистина е добра. Правя сравнение с убунто-то. Красиво са я изпипали и колкото и странно да е всичко(до момента) което съм тръгнал да ръчкам по нея работи Имам въпросче. Тествали ли сте как се държи при HDMI изход ?
    Колега, не съм я пробвал на HDMI, но на два монитора едновременно, през двата DVI потра на видеокартата ми, няма никакви проблеми.
    Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Working...
    X