Здравейте.Утре ще ходя да оглеждам това:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...f1=detailsЩе ходя със механика на сегашната ми кола, но все пак не е специализиран в италианските автомобили и ме интересуват някой неща:1.Като цяло мнение за автомобила2.Най-често срещани повреди3.За какво да гледам конкретно утре (слаби места)За момента е това, но съм сигурен, че ще се сетите още нещо което би ми било от полза.Предварително много много благодаря.Поздрави:Лазар Динков
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на Fiat Punto 1.2 16V
Collapse
X
-
Незнам какво си карал до сега, но това Пунто определено друса много. Аз имам Мареа и такова Пунто, но с 4 врати. Пунтото е с чисто нови амортисьори, но си друса по дупките и нервно подскача по неравностите - имай го предвид, че вози адски дървено. При това аз го карам с 14-цолови джанти и въпреки това не е добре, ама никак. До колкото знам често се среща да има чукане в рейката, така че обърни й внимание. Също така на запален автомобил на празен ход върти рязко волана от крайно ляво до крайно дясно положение и виж дали няма да загасне или дали няма да му откаже елктро-усилвателя, че той е също доста слабо място на модела.Други често срещани проблеми по Пунтото не се сещам да има в момента.
Коментар
-
Airfan написа:Незнам какво си карал до сега, но това Пунто определено друса много.kluchar написа:Ако ти разрешат да е закараш в някой сервиз да и направят диагностика и да е прегледат като цяло
Коментар
-
S_BANKOV написа:emzo написа:Аууу колега, не знам дали има Фиат да вози по-добре от 406....Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
sok1 написа:S_BANKOV написа:emzo написа:Аууу колега, не знам дали има Фиат да вози по-добре от 406....Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
todorshalev написа:а иначе по темата както са казали колегите РейкаСитиСк.Кутия колега да ти споделя една подобност Този автомобил няма сменяем Горивен Филтър
Коментар
-
Lazar359 написа:todorshalev написа:а иначе по темата както са казали колегите РейкаСитиСк.Кутия колега да ти споделя една подобност Този автомобил няма сменяем Горивен Филтърбраво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар