Здравейте.Утре ще ходя да оглеждам това:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...f1=detailsЩе ходя със механика на сегашната ми кола, но все пак не е специализиран в италианските автомобили и ме интересуват някой неща:1.Като цяло мнение за автомобила2.Най-често срещани повреди3.За какво да гледам конкретно утре (слаби места)За момента е това, но съм сигурен, че ще се сетите още нещо което би ми било от полза.Предварително много много благодаря.Поздрави:Лазар Динков
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на Fiat Punto 1.2 16V
Collapse
X
-
Незнам какво си карал до сега, но това Пунто определено друса много. Аз имам Мареа и такова Пунто, но с 4 врати. Пунтото е с чисто нови амортисьори, но си друса по дупките и нервно подскача по неравностите - имай го предвид, че вози адски дървено. При това аз го карам с 14-цолови джанти и въпреки това не е добре, ама никак. До колкото знам често се среща да има чукане в рейката, така че обърни й внимание. Също така на запален автомобил на празен ход върти рязко волана от крайно ляво до крайно дясно положение и виж дали няма да загасне или дали няма да му откаже елктро-усилвателя, че той е също доста слабо място на модела.Други често срещани проблеми по Пунтото не се сещам да има в момента.
Коментар
-
Airfan написа:Незнам какво си карал до сега, но това Пунто определено друса много.Май ще усетя голяма разлика...
kluchar написа:Ако ти разрешат да е закараш в някой сервиз да и направят диагностика и да е прегледат като цяло
Коментар
-
S_BANKOV написа:emzo написа:Аууу колега, не знам дали има Фиат да вози по-добре от 406....Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
sok1 написа:S_BANKOV написа:emzo написа:Аууу колега, не знам дали има Фиат да вози по-добре от 406....иначе е горе долу като на някое GTI с спортно окочване
а иначе по темата както са казали колегите РейкаСитиСк.Кутия колега да ти споделя една подобност Този автомобил няма сменяем Горивен Филтър
Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
todorshalev написа:а иначе по темата както са казали колегите РейкаСитиСк.Кутия колега да ти споделя една подобност Този автомобил няма сменяем Горивен ФилтърПак много благодаря на всички за помощта
Коментар
-
Lazar359 написа:todorshalev написа:а иначе по темата както са казали колегите РейкаСитиСк.Кутия колега да ти споделя една подобност Този автомобил няма сменяем Горивен ФилтърПак много благодаря на всички за помощта
браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар