Затова му вземаш други гъзариики, които да компенсират. Хем ще си дадеш и парите за нещо по-качествено и полезно! Пример - километраж, каска, стоп (от онези дето мигат), заключалка(има мн добри със стойки които се закрепят за колелото) в метро има и чантички които се слагат под седалката и са доста яки Когато аз бях малък имаше едни фарове, които имах а и клаксон и радио към тях! Събираха всички деца в квартала, докато не го откраднаха
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос към колеги които работят в магазини за спортни стоки
Collapse
X
-
здравей
Здравей колега вторият ми братовчед е луд фен на колелетата пратих му темата ти и той след 10 минути ми прати този велосипед http://www.dimibike.com/velosipedi-k...d-drag-zx1.htm и каза да не се подлъгваш за дънлопа(моля те недей) каза че това колело дава най-добри характеристики цена качество и след време когато племенникът ти реши че нещо не му харесва много лесно може да бъде упреидвано по негово желание.Успех и да напишеш какво си взелFiat bravo td 100 nai izumitelniqt avtomobil suzdavan nqkoga!
Коментар
-
:D Благодаря на всички, които се отзовахте и ми помогнахте със съвети и линкове. Купих колелото от Карфур- цената му е 139 лв., взех го защото за цената си отговаря напълно на това което търся, знам че не е най-доброто но при положение, че е на 11г. и хич не го пази и го дава на всички да го карат мисля, че върши работа, пък и с темповете които расте май другото лято ще трябва вече по-голямо колело да се купува. Малко по-натам ще го обзаведа и с " гъзариики", но сме се договорили САМО ако слуша!!!П.П. колелото е Gamma- сега видях, че производителя е фирма " МАКСКОМ" ЕООД за контакти 032/ 600 870, или 032/ 921 913, ул. Пещерско шосе №13, info@sprintmaxcom.com
Коментар
-
Преди 2 години си купих колело на промоция за 169лв. Български маунтин байк от стомана и някви капли с едни гадни гуми. Карах го лятото, но след третия ден имах пришки на дланите. Разскърца се пружината, която е в средата и то само като катеря баири. Вчера реших да го изкарам и да започна отново екологичното и икономично придвижване. Днес обаче го надградих за 100лв. - смених каплите с доста по-качествени, с възможност за дискови спирачки, сложих плоски гуми за градско каране, а накрая ме зарибиха и с една греда - 20 санта ми вдигна кормилото - така след 2 години имам отново НОВО колело - при това - много добро, а това последното подобрение е уникално - вече не ме болят дланите...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
vili151279 написа::D Благодаря на всички, които се отзовахте и ми помогнахте със съвети и линкове. Купих колелото от Карфур- цената му е 139 лв., взех го защото за цената си отговаря напълно на това което търся, знам че не е най-доброто но при положение, че е на 11г. и хич не го пази и го дава на всички да го карат мисля, че върши работа, пък и с темповете които расте май другото лято ще трябва вече по-голямо колело да се купува. Малко по-натам ще го обзаведа и с " гъзариики", но сме се договорили САМО ако слуша!!!П.П. колелото е Gamma- сега видях, че производителя е фирма " МАКСКОМ" ЕООД за контакти 032/ 600 870, или 032/ 921 913, ул. Пещерско шосе №13, info@sprintmaxcom.comPunto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
rebel написа:vili151279 написа::D Благодаря на всички, които се отзовахте и ми помогнахте със съвети и линкове. Купих колелото от Карфур- цената му е 139 лв., взех го защото за цената си отговаря напълно на това което търся, знам че не е най-доброто но при положение, че е на 11г. и хич не го пази и го дава на всички да го карат мисля, че върши работа, пък и с темповете които расте май другото лято ще трябва вече по-голямо колело да се купува. Малко по-натам ще го обзаведа и с " гъзариики", но сме се договорили САМО ако слуша!!!П.П. колелото е Gamma- сега видях, че производителя е фирма " МАКСКОМ" ЕООД за контакти 032/ 600 870, или 032/ 921 913, ул. Пещерско шосе №13, info@sprintmaxcom.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар